Utvecklas som projektadministratör inom Excel!

Utvecklas som projektadministratör inom Excel!

Säljchefen Kristina på Pamaco (WashTec Sverige) har precis skapat en ny roll i sitt team för dig som tycker Excel är roligt! Syftet är att förbättra Pamacos säljerbjudande där du uppdaterar prislistor och offerter genom att samla information från kollegor på svenska och tyska marknaden. Eftersom rollen är ny får du möjlighet att påverka utformningen och därigenom bidra till fortsatt framgång för Pamaco. Bor det en sifferdetektiv i dig? Sök tjänsten redan idag, då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Rollen som projektadministratör är en helt ny roll som du kommer få vara med att utforma. I rollen kommer du fungera som ett administrativt stöd till säljteamet och säljchefen Kristina, genom att ansvara för uppdateringen av Pamacos säljerbjudande och säljverktyg.

Att du får ta egna initiativ till att forma rollen och komma med idéer går i linje med Pamacos företagskultur, som har utveckling i sikte. På Pamaco delar samtliga medarbetare passion och engagemang för sitt arbete, vilket kontinuerligt följs upp genom personalundersökningar hos medarbetarna. För att du ska känna dig trygg i din roll kommer Kristina att introducera dig till dina arbetsuppgifter och dina kollegor i teamet kommer vara behjälpliga vid frågor.

Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pamaco. Uppdraget kommer att vara på heltid under initialt 3 månader, med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta som säljadministrativt stöd till säljchefen och säljteamet med att utveckla Pamacos säljverktyg, exempelvis offertmallar, prislistor och avtal. Tidigare har säljchefen ansvarat för dessa arbetsuppgifter, men behöver nu avlastning och en person som kan komma in med nya ögon för förbättring.

I din roll kommer du bland annat att
 • Uppdatera och skapa offertmallar samt uppdatera prislistor, vilket görs genom formler i Excel
 • Uppdatera och korrigera avtal, exempelvis de som finns i samband med köp via Pamacos webbshop
 • Söka information internt, både från svenska och internationella medarbetare, för att kunna uppdatera prislistor kring merförsäljning och tilläggsförsäljning
 • Ladd upp dokument i Sharepoint och strukturera upp hut Sharepoint används i teamet
Tjänsten passar dig som vill få meriterande erfarenheter inom projekt, säljadministration och Excel. Vidare kommer du att få arbeta nära och dra lärdomar från en säljchef och ett säljteam med hög kompetens, som har mycket best practise att dela med sig. För rätt person finns interna utvecklingsmöjligheter på sikt.

Vi söker dig som
 • Har viss arbetslivserfarenhet av administration sedan tidigare, där tidigare erfarenhet av säljadministration är meriterande
 • Tycker att Excel är roligt! Du har goda kunskaper inom programmet, vilket du kan styrka genom tidigare arbetslivserfarenhet/kurser på eftergymnasial nivå inom Excel
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, eftersom du kommer att administrera och kommunicera på båda dessa språk
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av Sharepoint
 • Pratar och/eller förstår tyska
Vi söker dig som vill komma in som en detektiv på Pamaco för att kunna identifiera och uppdatera svagheter som finns och förbättra Pamacos säljerbjudande på bästa sätt. I din roll kommer du söka information av såväl nationella som internationella kollegor, vilket kräver att du kommunikativ och nyfiken för att få rätt information. De uppdateringar och förändringar du kommer ansvara för kräver korrekta siffror och formler i Excel, där vi ser att du är noggrann med ett öga för siffror.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, 3 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pamacos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pamaco (WashTec Sverige) samarbetar med tyska WashTec och är Sveriges ledande aktör inom fordonstvätt. Förutom utveckling för att vara bäst på marknaden är miljö ett ledord som Pamaco värderar i sin verksamhet.

Pamaco har idag 60 stycken medarbetare runt hela Sverige - som alla är proffsiga, kunniga och engagerade i att hjälpa våra kunder med sina tvättanläggningar. På anläggningarna hittar du bland annat säljare, projektledare, servicetekniker och distriktschefer. I säljgruppen ingår 10 personer.