Utvecklare med passion för .NET till växande Fintechbolag

Utvecklare med passion för .NET till växande Fintechbolag

Är du en utvecklare som vill arbeta på ett mindre företag med möjlighet att växa och få en nyckelfunktion? Vi söker dig som vill bygga ekonomisystem och betallösningar i .NET-miljö! På NordFin är utvecklingsmöjligheterna goda och beslutsvägarna korta. Det vi efterfrågar av dig? En flexibel, problemlösande och positiv inställning som går i linje med NordFins vision. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för NordFin Capitals räkning systemutvecklare med fokus på .NET till deras företag. Idag är sex personer verksamma inom bolaget. Du kommer att jobba nära CTO, som också själv utvecklar samt ytterligare en utvecklare för att driva och förbättra befintliga system. Du kommer ha din bas på Stockholmskontoret i ett kontorshotell på Strandvägen.

NordFin Capital är ett företag i factoringbranschen där de hjälper bolag med sina faktureringsflöden. Detta gör de i egenutvecklade plattformar där det nu behövs ytterligare IT- kompetens. Bolaget är i en expansiv fas och här har du möjlighet att komma in, visa framfötter och utvecklas tillsammans med bolaget. Du får möjlighet att bidra till, såväl som att själv utveckla arbetskulturen. Du kommer också få en detaljerad inblick i alla de processer företaget arbetar efter och förstå verksamheten i grunden för att på bästa sätt kunna utveckla deras system. På NordFin är utvecklingsmöjligheterna goda och beslutsvägarna korta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NordFin Capitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nordfin Capital.

Arbetsuppgifter

Som Utvecklare kommer du att arbeta med att förbättra och nyutveckla befintliga ekonomisystem och betallösningar. Du kommer att jobba i .NET (vb.net eller c#), SQL samt webbaserade språk som exempelvis PHP.

Mer specifikt kommer du att:
 • Utveckla företagets databaser, applikationer och moduler
 • Utbildas i och få en förståelse för alla delar i företagets processer, detta för att kunna skapa så bra lösningar som möjligt för produktionen och produkten
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en bred, flexibel och självständig roll där det är du som skapar dina egna riktlinjer.

Vi söker dig som
 • Har kompetens inom IT eller en stor passion för utveckling, gärna inom .NET. Gärna via högskolestudier eller erfarenhet från andra bolag
 • Har kunskap i SQL och ett generellt tekniskt intresse
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det ses som meriterande om du har erfarenhet av att bygga system, gärna ekonomisystem eller betallösningar.

Som person är du teknisk och lösningsorienterad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt som gör att du hjälper till där det behövs i syfte att utveckla NordFin som bolag. Du trivs med att arbeta strukturerat och tar stort ansvar för dina dagliga arbetsuppgifter, i stort som smått. Vidare vill du vara med och sprida god kultur på arbetsplatsen och bidra till att stärka sammanhållningen kollegor emellan.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
 • Placering: Strandvägen 7A, Östermalm
 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, Rekryterare
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordfin Captial AB hjälper svenska företag att förbättra sina faktureringsflöden. Med erfaren personal och smarta tekniska lösningar erbjuder Nordfin Capital sina kunder faktura och reskontratjänster, belåning och fakturaköp. Nordfin hjälper till i hela faktureringsflödet från fakturautskick, bokföring av betalningar, samt utskick av påminnelser och andra kravbrev