Utvecklare med passion för C#.NET till Yallotrade på Kungsholmen

Utvecklare med passion för C#.NET till Yallotrade på Kungsholmen

Denna roll passar både för dig som är nyexad eller har några års erfarenhet av utveckling och har goda kunskaper i C#.NET. Vi tror att du har ett starkt intresse för programmering och att detta lyser igenom hos dig som person. För att trivas på Yallotrade är du en person som trivs med att lösa problem, vågar ta initiativ och trivs med att samarbeta med duktiga och kompetenta kollegor. Sök omgående för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu för Yallotrades räkning en systemutvecklare med fokus på C#.NET. Behovet för att rekrytera har uppkommit då Yallotrade fortsätter att ta marknadsandelar och skapar nya affärsområdet vilket har lett till att IT-teamet har mycket att göra.

I rollen blir Tomas som är CTO din närmsta chef. Han började själv som utvecklare på företaget och har nu jobbat på Yallotrade i 11 år. Han beskriver sina tankar kring rollen och företaget så här: "I teamet är det en öppen stämning och alla jobbar väldigt nära varandra och har högt i tak, det är lätt att ha en dialog och allas åsikter räknas. Du får chans att vara med och diskutera fram vilken lösning som är den bästa och även jobba och lära dig av seniora utvecklare."

På kontoret i Stockholm jobbar du tillsammans med totalt 14 andra kollegor och närmsta IT-teamet består förutom dig och Tomas av två seniora fullstackutvecklare, en testare och en produktägare. Teamet jobbar agilt med kanban och har dagliga stand-up möten för att gå igenom arbetets status. I rollen kommer du få mycket stöttning av de två seniora utvecklarna, och om du på sikt har som mål att utvecklas till en duktig fullstackutvecklare så är detta helt rätt möjlighet för dig.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Yallotrade.

Arbetsuppgifter
 • Utveckla tjänster för försäkringsbolag
 • Skapa lättförståeliga webbsidor för försäkringstagare
Rollen kommer till 95% bestå av utveckling, både för att underhålla befintliga och att skapa nya produkter. Du kommer dagligen utveckla, förbättra och anpassa Yallotrades produkter tillsammans med teamet. Några intressanta projekt som de arbetar med just nu är bildigenkänning för att kategorisera skador och AI för beräkning av restvärde för fordon.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har goda kunskaper i C# .NET & grundläggande databaskunskaper
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har läst en universitet- eller högskoleutbildning inom IT-området.

Som person har du den naturliga problemlösningsförmågan som kännetecknar en skicklig utvecklare och är genuint intresserad av att hitta lösningar på de utmaningar och problem som uppstår. Vidare är du noggrann och initiatvitagande där du vågar komma med nya förslag på lösningar. På Yallotrade blir din samarbetsförmåga till andra i teamet avgörande för att lyckas och trivas i rollen!

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid. Flexibel kontorstid.
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Yallotrades önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Yallotrade är ett IT-bolag som grundades i Stockholm 2006. I dagsläget är ett 20-tal försäkringsbolag i Sverige, Danmark och Tyskland anslutna till tjänsten som Yallotrade erbjuder. Bara i Sverige är sedan mer än 300 verkstäder, cirka 50 demonterare och ett antal bilhandlare aktiva användare. I Yallotrades systemlösningar ingår ett antal tjänster som direkt minskar kostnader och administration för försäkringsbolag. Samtidigt ökar försäkringsbolagens intäkter och ett mervärde för försäkringstagaren skapas. Tjänsten gynnar också miljön genom minskade transporter, ökad återanvändning av befintliga delar och en ökad reparationsgrad.

På Yallotrade får du förutom trevliga kollegor, friskvårdsbidrag, egen dator, mobil och fem veckors semester. Varje år brukar företaget dessutom åka på en konferensresa, nu senast var de till Paris. Förutom detta brukar det spelas TV-spel och anordnas After Works och när det händer något som är värt att fira så ser man till att göra det!