Utvecklare inom C# till långsiktigt uppdrag

Utvecklare inom C# till långsiktigt uppdrag

Drömmer du om att arbeta med nyutveckling och att få möjligheten att vara med och påverka i ditt arbete? I rollen som C# utvecklare hos vår kund får du inblick i hela processen från ax till limpa och vara med och bygga retailbranschen bästa kassa- & betalsystem. Trivs du i en kundnära roll där utveckling och nyfikenhet uppmuntras? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklare till vår kund som utvecklar ett butiksdatasystem inom retail. Deras produkt som du kommer utveckla är en lösning för butik och kassa för att effektivisera handel och backoffice. Du kommer få arbeta med lösningar mot e-handel, mobila enheter och kampanjer. Produkten som företaget säljer och som du utvecklar kan anpassas efter kundens behov vilket gör att arbetsuppgifterna och utvecklingen hela tiden blir varierad och att produkten hela tiden växer och blir bättre. Lösningen är baserad på Microsoft Dynamics NAV som du kommer få lära dig mer om när du väl är på plats.

På företaget kommer du att arbeta i ett team som gör allt för nöjda kunder, du har andra utvecklare att fråga om hjälp och som kommer stötta dig i ditt arbete men kommer även få arbeta mycket självständigt. Teamet som du kommer att tillhöra arbetar agilt enligt Scrum när det gäller nya projekt som kommer in.

Du erbjuds
 • Att jobba med C# och främst med nyutveckling av nya funktioner och att skapa den bästa lösningen för olika kundbehov
 • Möjlighet att lära dig mer om Microsoft Dynamics NAV
 • En dedikerad konsultchef på Academic Work som erbjuder coachning, profesionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Detta är ett långsitkigt uppdrag och vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Du kommer att arbeta med utveckling av i C# samt SQL Server,
 • Det kommer vara viss förvaltning av produkterna och buggfixar men främst nyutveckling av nya funktioner.
 • Du kommer även vara med på möten med kunder för att se hur produkten kan anpassas efter just deras behov och verksamhet vilket innebär viss kundkontakt
Vi söker dig som
 • Har goda kunsakper i C# och känner dig trygg i rollen som utvecklare
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT/data eller tidigare dokumenterad erfarenhet
 • Flytande i svenska och engelska och trivs med kundkontakt
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i kassa eller inom retail tidigare samt om du har tidigare kunskap i Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365.

Som person är du:
 • Noggrann problemlösare som älskar programmering
 • Självgående och vågar ta för dig
 • Kommunikativ och trivs med kundkontakt samt att samarbeta med andra
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt (08:30-17:00)
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se