Utveckla framtidens energisystem som projekteringsledare på WSP

Utveckla framtidens energisystem som projekteringsledare på WSP

WSP Process Energi präglas av engagemang för sitt område, en nytänkande inställning, många kontaktytor och ett starkt förtroende. Att utveckla energilösningar är någonting samtliga brinner för och nu söker de dig som vill vara med på deras resa mot framtidens fjärrvärmesystem. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom området och som vill ta nästa steg mot att leda omfattande projekteringsarbeten!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för WSP:s räkning en projekteringsledare till deras växande avdelning energi, produktion och distribution . Här kommer du att bli en del av ett härligt och kompetent gäng som drivs av att utveckla både sig själva samt allt inom energi.

Inom gruppen finns flera olika kompetensområden som gynnar olika samarbeten i olika projekt. Samarbeten mellan avdelningar gör det möjligt att erbjuda tjänster på en hög expertisnivå. WSP har ett stort förtroende till sina anställda. Din drivkraft och ditt intresse kommer att bestämma vilka projekt du involveras i.

WSP erbjuder industri- och energibolag konsulttjänster och avancerad rådgivning inom energi, process och provning. WSPs möjlighet att erbjuda spetskunskaper inom flera områden ger deras kunder stora möjligheter till effektiveringar och förbättringar som gynnar både miljö och ekonomi.

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WSP. Uppdraget kommer att pågå tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som projekteringsledare blir din uppgift att leda projekteringsarbeten inom fjärrvärme/-kyla. Du kommer att ha möjlighet att arbeta inom hela kedjan; från budgetering till projektering och till slutbesiktning. Uppdragen kan variera i både storlek, typ och kundkategori och du kommer i nära samarbete med kollegor driva dina projekt framåt.

Du kommer att vara ansiktet utåt och på så sätt deltar i hela planerings- och utförandefasen. Du har många kontaktytor eftersom du hanterar kontakten med både kollegor, kunder, underentreprenörer och experter, internationellt och nationellt. Du kommer att vara WSPs representant i flertalet kontakter.

Du får en grundläggande start genom ett introduktionsprogram samt möjligheten att bolla dina idéer. Dina projekt kommer framförallt vara belägna i stockholmsregionen men det finns även möjlighet till projekt i Mälardalen.

Vi söker dig som
 • Tidigare arbetat med fjärrvärme/-kyla och projektering
 • Är intresserad av energi
 • Har goda kunskaper i AutoCAD
 • Pratar flytande svenska och engelska
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du tidigare arbetat med Civil 3D och ROHR2 samt har erfarenhet av MagiCAD eller GIS.

Som person driver och leder dina projekt självständigt framåt . Vi tar förgivet att du har en god kommunikativ förmåga och ett affärsmässigt förhållningssätt i och med att du kommer ha mycket kontakt med kunder och entreprenörer i branschen. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och gillar att involvera kollegor i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm/Mälardalen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSPs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se](mailto:sts02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork