Upphandlingsadministratör till teknisk förvaltning

Upphandlingsadministratör till teknisk förvaltning

Vår kund som är en teknisk förvaltning inom Stockholms Stad söker nu dig med tidigare erfarenhet som Superuser, exempelvis som en del i tidigare roll som också har ett sinne för siffror och erfarenhet av ekonomisk uppföljning. I rollen som upphandlingsadministratör erbjuds du en varierad vardag, där du får vara med från början i implementeringen av ett nytt upphandlingssystem. Start är redan i april, så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en upphandlingsadministratör till vår kund som är en organisation inom Stockholms Stad som arbetar inom teknikområdet. Du kommer tillhöra beställarorganisationen och ingå i ett team om sju personer som alla arbetar på något sätt med upphandling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till februari 2020.

Arbetsuppgifter

Som Upphandlingsadministratör kommer du arbeta med implementationen av ett nytt beställarsystem och fungera som Superuser mot övriga organisationen vilket innebär ett övergripande ansvar för systemförbättringar, utbildning av nyanställda och avtal.

Du kommer till exempel att:
 • Ha ett övergripande ansvar för upphandlingsrelaterade IT-system
 • Arbeta med rapportering och ekonomisk uppföljning och administration
 • Arbeta med avtalsförvaltning
Vi söker dig som
 • Har dokumenterad erfarenhet av arbete som systemsamordnare /nyckelanvändare för beställningssystem eller annat liknande IT-system inom inköp, ekonomi eller försäljning.
 • Har tidigare erfarenhet av uppföljning av nyckeltal och rapportering antingen inom ekonomi, försäljning eller upphandling/inköp
 • Talar och skriver flytande svenska då du kommer använda dig av detta språk dagligen i tjänsten
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i offentlig sektor och har erfarenhet av diarieföring

Som person är du strukturerad, med god förmåga att driva flera aktiviteter samtidigt utan att tappa prioriteringar. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, varför en god kommunikativ förmåga är en förutsättning för att du ska vara framgångsrik i din roll. Vidare ser vi att du är analytisk och tycker om att arbeta med siffror.

Övrig information
 • Start: omgående, senast i mitten av april
 • Omfattning: heltid, kontorstider
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)