Uppdragsansvarig huskonstruktör!

Uppdragsansvarig huskonstruktör!

Rozan Kaivan Ingenjörskontor (RKI) söker dig som har en skarp känsla för huskonstruktion och vill ta nästa kliv i karriären. RKI är ett snabbväxande Ingenjörskontor med fokus på att tillhöra Stockholms absoluta elit. Dina arbetsuppgifter kommer variera i typ och skala och ingen dag kommer vara den andra lik. Ditt kontor kommer ligga i hjärtat på Östermalm och dina projekt spänner över hela Stockholm och angränsande städer.

Information om uppdraget

Academic Work söker en huskonstruktör på uppdrag av Rozan Kaivan Ingenjörskontor (RKI). Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du kommer anställas direkt hos RKI.

RKI består i dagsläget av fem konstruktörer och kontoret är placerat i hjärtat på Östermalm i Stockholm. Din roll som uppdragsansvarig innefattar allt från projekteringsmöten, platsbesök, statisk analys/design, projektering och delegering av ditt projektteam. Du kommer bära på flera hattar och högst delaktig i ett fartfyllt team.

Arbetsuppgifter

Arbetsdagarna ser väldigt olika ut och innefattar allt från brainstorming med ditt team på kontoret till spännande platsbesök och projekteringsmöten som så småningom resulterar i genomtänkta konstruktionslösningar och beräkningar.
Kontoret är väldigt dynamiskt och ledningen har högt i tak. Du får därmed friheten att påverka det lilla och det stora på kontoret och måste bära på flera hattar när det behövs.

Tjänsten passar dig utmärkt som har en gedigen kompetens och en ständig strävan att utvecklas. Du har ett skarpt sinne för konstruktionslösningar och ser möjligheter där andra ser problem. Din personliga karaktär och förmåga att leda kommer att spela en central roll i rekryteringen.

Du kommer till exempel att:
 • Projektleda RKIs uppdrag, delegera uppgifter internt och arbetsleda dina kollegor
 • Genomföra utredningar och granskningar
 • Genomföra beräkningar
 • Följa upp med beställare och interna kollegor
Tjänsten passar dig med en gedigen tidigare kompetens i dessa uppgifter. Du är nu redo att utvecklas vidare och ta dig an en roll med stor ansvarsgrad där du får använda din kompetens för att leda både beställare och kollegor. Du har en problemlösande och positiv inställning till både utmaningar och framgångar och du besitter, precis som de övriga kollegorna på kontoret, ett genuint intresse för konstruktionslösningar.

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör inom hus- och anläggningskonstruktion.
 • Har arbetat minst 3 år som huskonstruktör. Under din arbetslivserfarenhet har du hunnit ta på dig en större ansvarsgrad och drivit hela kedjan i projektet.
 • Är bekväm i 2D- och 3D-projektering
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift. Detta är ett krav då intern samt extern kommunikation förs på svenska
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i Revit under studier eller i arbete
 • Har arbetat i StruSoft under studier eller i arbete
 • Arbetat med FEM-beräkningar
Rollen som byggkonstruktör hos RKI kräver en hög engagemangsgrad och en mycket god samarbetsförmåga i och med dina täta kontakter. Som person är du initiativtagande, drivande och du drar dig inte för att lyfta och bolla idéer och initiativ med dina kollegor. Du är kommunikativ och kan lätt anpassa ditt budskap efter mottagaren på ett pedagogiskt vis.

Övrig information
 • Start: Efter överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex
 • Lön: Månadslön efter överenskommelse
 • Placering: Du utgår från kontoret på Östermalm, Stockholm. Dina beställare finns runt om i Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsteamet på mail
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RKIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Workkontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rozan Kaivan Ingenjörskontor AB är ett snabbväxande ingenjörskontor med fokus på att tillhöra Stockholms absoluta elit inom huskonstruktion. Den centrala framgångsfaktorn beror på den ständiga strävan att utvecklas och att leverera ett professionellt utfört arbete utan kompromisser.