Undervisa morgondagens IT-stjärnor i nätverksteknik på Östra Gymnasium!

Undervisa morgondagens IT-stjärnor i nätverksteknik på Östra Gymnasium!

I dagens digitaliserade samhälle har IT-kunskaper blivit allt mer viktigare! Nu har du chansen att bidra med dina kunskaper inom dator- och nätverksteknik till gymnasielever och följa deras utveckling och framgång! Vi söker dig som vill ha ett givande deltidsarbete på sidan av studierna eller annan huvudsaklig sysselsättning, sök idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en gymnasielärare inom nätverksteknik på deltid till Östra Gymnasium i Skogås.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Östra Gymnasium. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till årsskiftet. För rätt person finns möjligheter till en bra lön!

Arbetsuppgifter

Som Gymnasielärare inom dator- och nätverksteknik kommer du arbeta med att undervisa gymnasieelever i de centrala delarna inom dator- och nätverksteknik. Undervisningen kommer att bestå av både teoretiska och praktiska inslag. Exempelvis kommer undervisningen inom datorteknik behandla datorsystems uppbyggnad, installation och konfiguration av applikationsprogram och rutiner vid säkerhetskopiering. Inom nätverksteknik kommer undervisningen exempelvis behandla nätverkskomponenter, kontohantering för användare och nätverksoperativsystem. Utöver undervisning kommer du att planera undervisningen och vara delaktig i betygsättningen av eleverna. Detta sköter du genom kontinuerlig dokumentation av elevernas framsteg och kunskaper. Mycket av arbetet sköter du självständigt samtidigt som det finns stöttning av en IT-tekniker och andra lärarkollegor på plats.

Tjänsten passar dig som vill ha ett givande deltidsarbete på sidan av studierna eller annan huvudsaklig sysselsättning och som vill dela med sig av sina kunskaper inom dator- och nätverksteknik till morgondagens IT-stjärnor!

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper inom dator- och nätverksteknik
  • Är flytande i såväl tal som skrift i svenska och har goda kunskaper i engelska då undervisningen kommer att ske på svenska men vissa termer är på engelska
Det är meriterande om du
  • Tidigare arbetat som lärare
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik
Som person har du enkelt att nå ut till andra genom din kommunikativa förmåga. Du är pedagogisk och gillar att dela med dig av dina kunskaper till andra. Du är även strukturerad och självständig för att klara av att ha koll på flera elever samtidigt som du på eget sätt driver elevernas utveckling och framgångar framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 2-3 gånger i veckan
  • Placering: Skogås, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Östra Gymnasiums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Östra Gymnasium är ett gymnasium beläget i Skogås, Stockholm. Östra Gymnasiet arbetar efter ledorden resultat, individ och kommunikation. Målet är att hjälpa varje elev till bästa möjliga resultat. Alla elever ska respekteras som individer. Det gäller både i studier och i den personliga utvecklingen. Det är högt i tak och transparent i såväl miljö som kultur. Syftet är bland annat att underlätta möten och synliggöra de som rör sig här. Här hittar du inte de traditionella skolkorridorerna. De har ersatts av öppna studieytor och gemensamma utrymmen i olika programavdelningar. De fungerar som flexibla undervisningslokaler, för att ge en varierande och inspirerande undervisning. Här finns klassrum, grupprum och datorer. Avdelningarna skapar gemenskap och närhet mellan elever och lärare.