Undersökningsassistent till Novus!

Undersökningsassistent till Novus!

Är du en engagerad student som gillar undersökningsresultat, statistik och diagram? Är du en analytisk och noggrann person som har ett intresse för spännande undersökningar? Gillar du att gå igenom insamlat datamaterial, ta reda på samband och skapa snygga grafer som förklarar detta på ett pedagogiskt sätt? Då kan projektassistentrollen på Novus vara rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Novus räkning en projektassistent till deras kundprojekt. Projekten sträcker sig under v.4 samt v.11 och 12. Det finns chans till förlängning. Med tiden kan du även få ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novus under denna period.

Arbetsuppgifter

Som projektassistent hos Novus kommer du att jobba i olika projektteam om 2-3 personer mot Novus kunder. Teamen består av projektledare, projektadministratör och en till assistent.

Mer konkret kommer du att:
  • Skapa tabeller i Excel
  • Skapa diagram och grafer i Powerpoint utifrån insamlat material
  • Om du har intresse, räkna ut på signifikans och räkna på insamlat material
  • Kontrollera siffror och texter
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för undersökningar. Du ser dina framtidsplaner i denna bransch och vill få en otrolig möjlighet att pröva på det redan nu vid sidan av dina studier.

Vi söker dig som
  • Studerar statistik, kvantitativa- och kvalitativa undersökningar, eller motsvarande på högskola eller universitet och studerar minst 50% under hela höstterminen.
  • Förstår svenska på en mycket god nivå i såväl skrift som tal då du kommer att läsa igenom intervju- och insamlat datamaterial
  • Har jobbat inom någon typ av serviceyrke tidigare
  • Har förståelse av banktjänster
Det är meriterande om du har jobbat med någon typ av administration eller bearbetat datamaterial tidigare men detta är inte ett krav.

Som person är du nyfiken och tålmodig. Du är analytisk och logisk i ditt tänkande och du har en förmåga att se samband i datamaterial. Vidare är du självgående i ditt arbete men vågar ställa frågor om du är osäker på hur du ska gå tillväga. Hela ditt arbetssätt genomsyras av noggrant arbete och en tydlig struktur.

Övrig information

Start: Flexibelt

Omfattning: Deltid under våren, med chans till förlängning. Arbetsbelastningen kan variera. Främst v. 4 och v. 11-12 har Novus behov.

Lön: Timlön

Placering: Sveavägen 59

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Novus är ett undersökningsföretag som startade 2006 med ambitionen att förena traditionell undersökningsmetodik med moderna medier och därmed leda företag från åsikt till insikt. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.