Underhållsplanerare till Coor, Nya Karolinska Solna

Underhållsplanerare till Coor, Nya Karolinska Solna

Som underhållsplanerare är du en nyckelspelare för att få vården att fungera ostört och utan påverkan av fastighetens planerade och avhjälpande underhåll. Rollen passar dig som sporras av problemlösning och som gillar tanken av att komma nära högteknologisk fastighetsdrift. Låter det som du? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två underhållsplanerare till Coor, Nya Karolinska Solna. Tillsammans med en underhållsingenjör och övriga driftorganisationen är uppdraget att säkerhetsställa att det planerade och felavhjälpande underhållet sköts på ett problemfritt och effektivt sätt ute i sjukhuset. Kontoret ligger vägg i vägg med Karolinska vilket möjliggör ett nära samarbete med vården samt enkel tillgång till fastigheterna du arbetar med.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

I rollen som underhållsplanerare kommer du att vara ansvarig för att planera, koordinera och följa upp arbetet av underhållsåtgärder i sjukhuset. Det handlar om att i varje steg av processen säkerställa att vi följer avtalet och att arbetet utförs på ett effektivt och smidigt sätt, i nära samarbete med vårdens personal. Arbetet ställer därför krav på en bra dialog med bland annat kollegor och sjukhuspersonal.

Du arbetar med långsiktiga planer men ibland innebär förändringar i vården att du behöver göra justeringar även i din tidsplan. Samtidigt behöver du många gånger komma med kreativa lösningar för hur underhåll kan ske på bästa möjliga sätt och utan att den påverkar vården. Arbetet utförs mestadels i Maximo.

Du kommer tillexempel att:
 • Ha löpande kontakt med verksamheten avseende planering av underhållsåtgärder i anläggningen
 • Medverkande vid upprättandet av kort- och långsiktig underhållsplanering
 • Koordinera arbetet tillsammans med helpdesk, bemanningssamordning, kollegor och underentreprenörer
 • Arbeta med beredning, planering och uppföljning av planerat- och avhjälpande underhåll utifrån avtalade funktionskrav
 • Leda och fördela arbete med resurser inom ansvarsområdet
 • Följa upp och vidareutveckla arbetssätt
Upplärning kommer ske genom erfarna kollegor och tjänsten passar därför dig som både är ny inom området eller om du har relevant erfarenhet sedan innan. Det viktigaste är ditt driv och engagemang för uppgiften.

Vi söker dig som
 • Har intresse för fastighetsdrift och underhållsplanering
 • Har arbetat administrativt innan och vet vad planering innebär
 • Är flytande i svenska då kommunikationen sker genom detta språk
Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning samt om du arbetat med fastighetsdrift eller liknande arbetsuppgifter innan.

Som person är du problemlösande och analytisk på så sätt att du hittar kreativa vägar runt problem. Du har en flexibel inställning genom att du enkelt anpassar dig och din planering efter ändrade omständigheter. Samtidigt stället vi krav på din struktureringsförmåga då rollen som underhållsplanerare kräver att ingenting lämnas åt slumpen.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: tillsvidare
 • Placering: Solna (vid Torsplan)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork