Underhållsarbetare till lovön vattenverk

Underhållsarbetare till lovön vattenverk

Söker du nya utmaningar och är intresserad av att arbeta på ett av Sveriges största vattenverk? Är du även teknikintresserad och samtidigt tycker om att arbeta praktiskt? Vi söker nu fyra heltidsarbetare till Stockholm Vatten och Avfall som kommer vara en del av det viktiga arbetet med att rena Stockholms dricksvatten. Hos Stockholm Vatten och Avfall kommer du att få möjligheten att arbeta i ett tätt team där både samarbetsförmåga och initiativtagande värderas.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Vatten och Avfalls räkning fyra underhållsarbetare till deras vattenverk på Lovön. I tjänsten kommer din huvudsakliga sysselsättning vara underhåll och skötsel av bassängerna. Ni kommer att arbeta i team om två och två med upplärning och handledning från mer seniora kollegor på reningsverket. Då det inte krävs några specifika förkunskaper inom området söker vi dig som har rätt inställning, intresse och vilja att lära sig. Du har ett tekniskt intresse, tycker om att arbeta praktiskt och är inte rädd för att ta dig an nya spännande utmaningar. Du, tillsammans med resten av teamet kommer att gå en kortare utbildning i och med introduktionen för att säkerställa att ni har den kompentens som krävs för arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet.

Arbetsuppgifter

Som underhållsarbetare kommer du arbeta med underhåll av vattenbassängerna på ett av Sveriges största vattenreningsverk. Du kommer vara en del av den mekaniska reningen av vattenbassängerna. Ditt ansvar kommer att vara att tömma bassängerna på sand och tvätta sanden med hjälp av en maskin. Utöver det ansvarar du för att byta bassängernas dysor och se till att maskinerna fungerar som de ska. Din arbetsdag kommer att vara uppdelad i två delar där ni alternerar arbetsuppgifterna för att få en så pass varierad och lärorik arbetsmiljö som möjligt.

Du kommer till exempel att:
  • Tvätta sand och tömma vattenbassängen med hjälp av rengöringsmaskin
  • Byta dysorna i bassängerna
  • Underhålla maskinerna på anläggningen
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta praktiskt. Du uppskattar omväxling i dina arbetsuppgifter och att arbeta i team.

Vi söker dig som
  • Behärskar svenska i tal och skrift. Detta är ett krav i och med att du kommer att kommunicera med dina kollegor på svenska, och många styrdokument på svenska
  • Är i god fysisk form, då arbetet är delvis fysiskt tungt
Det är meriterande om du

* Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

Som person kan du självständigt välja arbetsmetod samt fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för att uppnå gemensamma mål. Vi ser även att du värderar goda samarbeten och aktivt strävar mot god stämning och effektivt teamarbete.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Heltid, 7.30-16.00
  • Lön: Timlön enligt överenskommelse
  • Placering: Lovön, väster om Stockholm
  • För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret vilket kommer att efterfrågas vid en avtalsskrivning
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfall önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.