UX-designers till ledande mobiloperatör

UX-designers till ledande mobiloperatör

Lockas du av att arbeta på en arbetsplats som drivs av fart, kvalité och att alltid se till kundernas bästa? Vill du arbeta i ett öppet klimat där du med din nyfikenhet och innovativa ådra får vara med och förbättra produkter? Här ges du möjlighet att arbeta i ett team som värdesätter att ha roligt på jobbet lika mycket som att arbeta hårt mot företagets främsta mål: Att gränslöst arbeta mot att få människor att leva ett mer uppkopplat liv!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning flera stycken User Experience designers som har ett öga samt stort intresse för design, färg och form. Har du 2 års relevant arbetserfarenhet och en grym portfolio att visa upp är det din ansökan vi vill se!

Designteamet på företaget ska nu bli olika team, där vardera UX-designer kommer tillhöra ett team. Teamet skapades 2016 och har sedan dess arbetat mycket agilt. Totalt är de 12 medarbetare som nu är på jakt efter fler duktiga talanger!

Arbetsteamet arbetar med tydligt uppsatta mål där de har som ambition att alltid vara öppna för att lära och kunna växa, tillsammans. De lägger stort fokus vid målskapande och det team du kommer tillhöra kommer arbeta med både individuella samt specifika teammål. Genom kontinuerliga möten arbetar de för att skapa och upprätthålla ett öppet klimat där alla stöttar varandra så att teamet tillsammans kan växa mot nya höjder. Kundföretaget arbetar dessutom aktivt med mångfaldsarbete och är stolta över att kunna kalla sig en jämlik arbetsplats.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
  • Som UX-designer kommer du till exempel att:
  • Vara med och driva UX-designarbetet framåt i varje touch point
  • Förvalta befintliga produkter
Projekten kan handla om allt från att djupdyka i en specifik touchpoint till att utveckla större touchpoints.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort driv av att skapa kreativa och effektiva användarupplevelser och som vill tillhöra ett glatt arbetsgäng. Vidare söker vi dig som drivs av att utvecka dig själv och dina kollegor och viktigt är därför att du är nyfiken och inte rädd för att utmana dig själv. Att du dessutom är en person som vill få utlopp för din kreativitet i arbetet och tycker det är kul med nytänkande och innovation är mycket viktiga egenskaper. Enligt dig finns det ingenting som slår känslan av att få vara med och skapa en idé från början till slut. Att testa din design med kvalitativ och kvantitativ data och få fram prototyper är ytterligare arbetsuppgifter som ger dig ett leende på läpparna. Vi tror även att du är en person som lägger lika stor vikt vid detaljer som helhetsbilden.

Vidare söker vi dig som har:
  • Minst två års erfarenhet av UX/produktdesign
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • En portfolio där du kan visa upp tidigare projekt inom UX
För att genomföra arbetet på bästa sätt är du en person som trivs med att ta egna initiativ och arbeta självgående. Att du är strukturerad som person och har en god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet likväl att du har ett stort intresse för produktutveckling och design.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Glöm inte att bifoga/länka din portfolio i ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder prisvärda kommunikationstjänster med hög kvalitet. De är en i Kinneviksfären ingående mobiloperatör, med verksamhet i 9 länder. Företaget erbjuder komplett effektiviseringslösning för företagstelefoni och tillhör en av dem största aktörerna på marknaden inom Telecombranschen. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Kista där öppna arbetslandskap och stor personalstyrka bidrar till en härlig stämning.