Tysktalande student till BookBeats kundsupport!

Tysktalande student till BookBeats kundsupport!

För dig som motiveras av att ge utmärkt service och som är flytande i tyska finns nu möjligheten att ta dig an tjänsten som agent i BookBeats supportteam. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar då du kan arbeta hemifrån utifrån ett flexibelt schema. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I dagsläget består BookBeats supportteam av en blandning av tysk-, svensk-, och finsktalande supportagenter som tillsammans arbetar för att ge så god servcie som möjligt till BookBeats användare.
BookBeat växer och behöver utöka den tyska delen av supportteamet. Behovet är långsiktigt och passen är förlagda främst under vardagar men även helger kan bli aktuellt. Rollen är flexibel då du kan arbeta varifrån du vill och är således inte knuten till ett kontor.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundsupport kommer du främst att svara på tyska, svenska, och engelska kunders frågor i BookBeats webbaserade supportsystem. Det kan vara frågor kring hur tjänsten fungerar, tekniska problem, kontoinställningar, försäljningsfrågor etc. Till din hjälp har du för de vanligaste frågorna färdiga mailmallar som du kan utgå från i din återkoppling till kund.

Dina arbetsuppgifter är således:
  • Svara på inkommande frågor rörande exempelvis innehåll, kontoinställningar och försäljning från företagets kunder via mail
  • Svara på kundfrågor i BookBeats sociala kanaler
Vi söker dig som
  • Är studerande och har minst ett år kvar av dina studier
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativt arbete
  • Har mycket goda kunskaper i tyska, svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, då all kommunikation externt kommer att ske i samtliga språk
Som person är du litteraturintresserad och duktig på att uttrycka dig skriftligt. Du är nyfiken på att lära dig hur saker fungerar samt har en god känsla för kundservice och kundbemötande. Då arbetet är självständigt krävs det också att du har en god problemlösningsförmåga och vågar ta egna initiativ.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Inledningsvis juli- mitten av augusti ca 1 timme per vardag. Därefter 3 timmarspass ca 4-5 pass / veckan.
  • Placering: Flexiblet
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BookBeats önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 2015 påbörjade BookBeat deras resa mot målet att erbjuda Europas ledande tjänst för digitala böcker. 2020, några år efter en bred lansering, används BookBeat av över en kvarts miljon lyssnare varje månad. De är en ständigt växande startup inom Bonnierkoncernen och alla medlemmar som hänger med på deras resa får chansen att påverka deras utveckling på såväl kort som lång sikt.
De har under åren växt till fler än 75 st. nyfikna och engagerade "doers", och de räknar med att bli ännu fler framöver. Är du nyfiken på att bli del av team BookBeat? Kul! Det viktigaste för dem som blir del av deras team är nyfikenhet för deras användare, ny teknik, marknadsföring, design, böcker och självklart dem som organisation. Denna nyfikenhet driver oss till att hela tiden testa nya saker i tjänsten och till att låta användarna visa oss om vi är på rätt väg.