Två fullstack-utvecklare till DigiExam

Två fullstack-utvecklare till DigiExam

DigiExam har på bara sex år byggt upp en kundbas med mer än 900 skolor, de har över 4 miljoner inlämnade prov och har en unik egenutvecklad produkt. Imponerande va? Undrar du vilken produkt vi pratar om? Läs mer nedan!

Information om uppdraget

DigiExam är ett av de ledande verktygen för att skapa, leverera och betygsätta prov och tentor digitalt. Företaget har sedan sin start haft en stadig tillväxt, och till följd av de åtgärder som tagits för att minska smittspridningen av Covid-19 runtom i världen så är DigiExams tjänster mer efterfrågade än någonsin, vilket medför ett stort behov av utvecklare både under den pågående krisen, men även i vanliga fall. För dig som är ute efter att arbeta hos ett företag som blomstrar kan DigiExam vara din nästa arbetsplats.

Genom en omfattande uppsättning verktyg underlättar plattformen för lärare att förbereda och genomföra prov- och tentamenstillfällen, bedöma dem och ge feedback. Elever och studenter får äntligen gå från papper och penna in i den digitala eran där de får möjligheten att jobba mer effektivt med sina svar och nå sin fulla potential. På institutionell nivå hjälper DigiExam att erbjuda en mer kvalitativ utbildning och sparar miljö och pengar genom att minska på pappersavfall. DigiExam är intuitivt, pålitligt och säkert och används för närvarande av mer än 900 universitet och skolor över hela världen.

Nu söker de två fullstack-utvecklare till sitt tech-team, som idag består av två fullstack- och en backend-utvecklare. Teamet använder idag scrum när de arbetar feature-orienterat, och kanban-metodik när de jobbar med underhåll av plattformen.

Under varje 3-veckorsperiod finns en och en halv dag där du får styra din agenda fritt och fördjupa dig i sådant som du annars inte hinner med.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Fullstack-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling och underhåll av DigiExams examensplattform. Du kommer att:
  • Förbättra plattformen
  • Fixa buggar
  • Utveckla nya features
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta både front- och backend och är ute efter att få utveckla dina kunskaper i Go, ett av de hetaste backend-språken som finns just nu.
Du blir vid din introduktion tilldelad en mentor som hjälper dig komma in i kodbasen och följer din utveckling under den första perioden.

Vi söker dig som
  • Har arbetslivserfarenhet av fullstack-utveckling
  • Har goda kunskaper i backend-utveckling, framför allt i ett "strongly-typed"-språk som Go, Java eller C++
  • Har goda kunskaper i frontend-utveckling, framför allt JavaScript men även Angular 9, HTML och CSS
  • Är obehindrad i engelska i tal samt skrift
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Placering: Solna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DigiExams önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om DigiExam här.