Två Compliance Officers till ComeOn Group

Två Compliance Officers till ComeOn Group

Du kan sluta leta. Alltså ifall det råkar vara så att du letar efter en internationell och multikulturell arbetsplats, med ett fräscht kontor centralt i Stockholm där dina blivande kollegor är grymma på sitt jobb, men inte drar sig för att utmanas i en runda pingis eller Fifa emellanåt. Nu söker vi två Compliance Officers till ComeOn Group. Läs mer nedan och sök tjänsten idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

ComeOn Group består av flera olika bolag som erbjuder onlinespel och -casino och de har kontor i Stockholm, London och på Malta.

Inom spelbranschen är det viktigt med etiskt spelande och att hålla en hög nivå av regelefterlevnad enligt Spelinspektionens regleringar. I teamet som du kommer tillhöra arbetar både Compliance Officers och Legal Councils med en blandad erfarenhetsnivå och samarbeten över landsgränserna, framförallt med Malta förekommer ofta.

På ComeOn Group har man stort förtroende för varje individ och tror starkt på att om varje person får rätt verktyg och utrymme att göra det man är bäst på, så kommer magin som på beställning. Det är också varför de vågar påstå att några av de bästa i branschen jobbar på ComeOn. Men hårt arbete innebär också att man måste få ladda om batterierna emellanåt, och därför har man en avslappnad atmosfär med olika spel och aktiviteter för att slappna av. Om det inte riktigt är din melodi så finns ett lokalt gym i närheten, eller varför inte ta något kallt att dricka ur kylen sent på fredag eftermiddag?

Arbetsuppgifter

I rollen som Compliance Officer kommer du ansvara för att säkerställa regelefterlevnad enligt svenska regleringar för alla spellicensierade enheter inom ComeOn-koncernen. Du kommer att utreda och hantera klagomål som eskaleras till tredjepartsorgan för tvistlösning samt eskalera luckor som identifieras i pågående processer. Vidare kommer du vara ansvarig för den operationella aspekten av svenska licenser och agera kontakt till interna och externa intressenter för att säkerställa ständig regelefterlevnad.

Så, vad kommer du mer ha för dig om dagarna?
 • Du kommer att hålla dig uppdaterad om nya regleringar från bl.a. Spelinspektionen och ha interna uppföljningar gällande implementationen av dessa
 • Assistera i hantering av kundklagomål
 • Utreda och sammanställa formella gensvar till tredjepartsorgan för tvistlösning
 • Granska förfaranden och säkerställa att de är uppdaterade, samt föreslå och driva förändringar där det är nödvändigt
 • Ta fram utkast av policys och assistera i interna och externa revisioner
 • Förbereda rapporter till ledningen
 • Samla in data och förbereda avtal och villkor
 • Förbereda och leverera medarbetarutbildningar inom olika regleringsfrågor och ComeOns policys och förfaranden
 • Delta i allmän företagsadministration
 • Assistera Head of Compliance i sammanställningen av data och rekommendera förbättringar för att bibehålla efterlevnad
Vi söker dig som
 • Har en akademisk juristexamen
 • Har några års erfarenhet av arbete med fokus på regelefterlevnad
 • Har arbetat med Spelinspektionens spellicenser
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift. Vi tar helst emot din ansökan på engelska
Det är starkt meriterande om du:
 • tidigare har arbetat inom industrin för onlinespel eller techbranschen i stort
 • är bekant med Jira eller liknande ärendehanteringsverktyg
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är bra på time management toppat med att du triggas igång när du arbetar under press. Vi tror också att du genom din förvärvade erfarenhet har utvecklat en analytisk förmåga som tillåter dig att upptäcka potentiella risker, möjligheter och effekter både sett till licenser samt till affären i stort.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Norrtull, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Jamila Badee
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ComeOns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se