Två Account Executives till KSMG!

Två Account Executives till KSMG!

Nu söker KSMG fler Account Executives som vill vara med och utveckla verksamheten. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

KSMG hjälper arbetsgivare med tjänster som underlättar för dem att hitta talangerna de söker, och för talanger att hitta sin framtida arbetsgivare. Detta gör de på ett effektivt sätt genom spetskompetens inom digital marknadsföring, talentsoftware-lösningar och kreativa koncept till Content-produktioner. KSMGs lösningar verkar i syfte att stärka kundernas arbetsgivarvarumärke och att attrahera och rekrytera talanger genom sociala medier.

Som Account Executive på KSMG kommer du att direkt påverka tillväxten av framtida affärsmöjligheter då du kommer att vara ansvarig för att nå ut och bygga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för försäljningen av produktsortimentet och erbjuda samt agera strategisk rådgivare till kunderna i hur KSMG kan bygga effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier.

Du erbjuds:
 • Att bli en del av en kreativ och modern arbetsplats, där kollegorna tar hand om varandra och har kul tillsammans.
 • Stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med KSMG.
 • Att bli en del av ett mindre företag, där din röst bli hörd och där du får möjligheter att påverka ditt och företagets arbete.
Arbetsuppgifter
 • Prospektera och bygga upp en pipeline med starka relationer till företag i din kundportfölj, nykund och till viss del befintlig kund
 • Utveckla och genomföra en strategisk plan för dina kunder i syfte att nyttja hela portföljen av KSMG:s produkter
 • Utbilda kunderna om deras möjligheter att uppnå sina mål med hjälp av digitala medier
 • Förse ledningsgruppen med uppdateringar på din pipeline och försäljningsprognoser
Du kommer att göra detta med stöd från din närmaste chef, kollegor och med hjälp av vårt sälj- och CRM-system. Du ingår i ett dynamiskt team på sju personer där vi bryr oss om varandra och där listan över utvecklingsmöjligheter är ändlös.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet från försäljning inom B2B och att bygga samt vårda kundrelationer, på ett långsiktigt och strategiskt sätt.
 • Har jobbat med försäljning där du agerat konsultativt och rådgivande med budgetansvar.
 • Har en vana vid att samtala och sälja mot HR/Kommunikation alternativt Marknad.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är plus om du har vana att arbeta med digitala och sociala medier och vi ser det som en stor fördel om du har kunskap eller stor passion för Employer Branding och talangmarknaden, samt om du har erfarenhet från den bransch KSMG verkar i.

Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar samt planerar ditt arbete självständigt och är initiativtagande. Du är positiv till learning by doing och är inte beroende av strukturerade och genomarbetade processer i ditt dagliga arbete. Vi ser att du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och har vana av att bygga relationer och har förmåga att hantera komplexa förhandlingar med personer på beslutsfattarnivå. Vidare söker vi dig som är engagerad i det du gör och som är kommunikativ, nyfiken och kreativ. Självklart är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Övrig information
 • Under perioden 23 december och 11:e januari kan vårt svar komma att dröja på grund av ledigheterna.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Ersättning: Fast månadslön + provision
 • Placering: Sturegallerian, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KSMG:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se