Truckförare sökes till Paragon Nordic i Vallentuna!

Truckförare sökes till Paragon Nordic i Vallentuna!

Har du ett sinne för struktur och gillar att arbeta med frihet under ansvar? Om du dessutom lockas av fysiskt arbete och vill utvecklas inom lager, så kan du vara den vi söker. Vi söker dig som kan arbeta heltid 3 månader framåt. Lageravdelningen består av ett sammansvetsat gäng som ser till att tillgodose produktionen med material. Vi söker dig som vill göra ett bra jobb och som vill göra det på ett stort företag i Norrort. Dina kollegor på lageravdelningen ser fram emot att träffa och arbeta med dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lagerarbetare på heltid till kund i Vallentuna. Kunden har ett, bland många andra ambitiösa mål, att hållbarhet och kvalitet ska vara nyckelord i organisationen. Detta då produktionen och utvecklingen av produkterna tillsammans med hur slutkonsumenten använder dem, har en direkt påverkan på miljön. Det är här du som lagerarbetare blir viktig. I den här tjänsten effektiviserar du företagets lager och möjliggör således att kundens ambitioner kan fortsätta vara verklighet. Kontoret och arbetsplatsen ligger i Vallentuna norr om Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under 3 månader.

Arbetsuppgifter

När du kommer till kunden vid halv sjusnåret på morgonen kan du förvänta dig att mötas av ett glatt gäng på lagret. Du kommer att utmanas av både variation och rutinbaserat arbete. Vidare kommer du att arbete nära rutinerade kollegor som kommer att introducera och guida dig in i arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Förflytta varor med truck
 • Sortera material på lagret
 • Märka sorterade varor och registrera dem
 • Assistera vid ut- och inleveranser
Tjänsten passar dig som trivs med fysiskt arbete och som vill arbeta med lagerrelaterade uppgifter. Vi tror att du som ansöker gillar att arbeta både i grupp och självständigt.

Vi söker dig som
 • Har truckkort B1
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som ansöker är ansvarstagande. Du uppskattar noggrannhet och arbetar på ett strukturerat sätt för att upprätthålla hög kvalitet. Följaktligen gillar du att ta i och är inte rädd för ett fysiskt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 3 månader
 • Placering: Vallentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Vallentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork