Treasury Cash Analyst till ett välkänt fintechbolag!

Treasury Cash Analyst till ett välkänt fintechbolag!

För dig med erfarenhet inom finansiell analys, Treasury och Asset Management finns nu möjligheten att bli en viktig del av vår kunds Global Product Cash Management Team. Ansök idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Företagets målsättning är att hjälpa småföretag att lyckas i en värld av jättar. År 2010 lanserade de världens första chipkortläsare och app för mobila kortbetalningar som gör att småföretag kan ta emot kortbetalningar på ett enkelt och prisvärt sätt. Men vi de slutade inte där.

Bolaget grundades i Stockholm, men idag finns de världen över. De erbjuder en rad olika verktyg för småföretag i Europa och Latinamerika för att ta betalt, sälja smartare och växa. De har satsat på detta omfattande och ofta försummade segment eftersom det är helt avgörande för en hållbar ekonomi. Deras framgång är företagets framgång.

I rollen som Treasury Cash Analyst kommer du att stötta genomförandet av kontanthanteringsaktiviteter i världsklass, så att vår kund kan skala upp samtidigt som du säkerställer starka kontroller. Du kommer att ha ett nära samarbete med Product & Payments, Global Treasury och det operativa redovisningsteamet för att säkerställa högklassig kontanthantering och för att kartlägga det framtida landskapet för Global Product Cash Management.

Detta är ett konsultuppdrag. Academic Work kommer att vara din arbetsgivare och du kommer att arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara heltid.

Arbetsuppgifter
 • Utföra dagliga kontanthanterings- och prognosaktiviteter för att säkerställa operativ likviditet för att möta företagets ekonomiska skyldigheter gentemot kunder, leverantörer och tjänsteleverantörer, inklusive företag
 • Övervaka och hantera kassapositioner effektivt för att optimera investeringsmöjligheter
 • Hantera och granska globala bankkontosaldon för att stödja globala likviditetskrav för finans- och affärsenheter samt Reg
Vi söker dig som
 • Har utbildning inom relevant område
 • Har 3-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom finansiell analys och Treasury and Cash Management
 • Har goda kunskaper i Excel och Powerpoint
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet från arbete på bank

Som person är du noggrann, lösningsorienterad och analytiskt lagd. Du är relationsskapande och kommunikativ vilket visar sig i de relationer du skapar inom bolaget och i din coachande förmåga mot mer juniora kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Jakobsbergsgatan, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se