Till Lambertsson söker vi dig som vill göra Stockholms vägar säkrare!

Till Lambertsson söker vi dig som vill göra Stockholms vägar säkrare!

Istället för att sitta instängd på ett kontor om dagarna kan vi i denna tjänst erbjuda dig ett fysiskt arbete ute i den friska luften. Då du kommer arbeta ute året om är det viktigt med kläder efter väder, men räds inte för detta kommer vi att lösa åt dig. Hos Lambertsson kommer du ingå i ett team som är i blandade åldrar och som lever efter Lambertssons JUPP-filosofi: Jordnära, utvecklande, personliga och professionella.

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu Vägdriftsarbetare till vår kund Lambertsson som är en del av väletablerade Peab. Avdelningen TA (Trafikanordningar) växer inom Stockholmsregionen och söker nu nya medarbetare som vill bli en del av deras sammansvetsade arbetsgrupp.

Tilltalar värderingarna: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga, dig? Då tror vi att du passar bra in på Lambertsson som utför allt sitt arbete så väl internt som mot externa parter i just denna anda. Lambertssons värderingar ligger till grund för hur all personal inom organisationen behandlar varandra och hur det ska upplevas att arbeta inom organisationen. Vid denna rekryteringsprocessen kommer vi därför lägga extra stor vikt vid personliga egenskaper för att du ska passa in i arbetsmiljön och trivas långsiktigt hos Lambertsson.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lambertsson. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt över 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet kommer det finnas goda möjligheter till överrerkrytering till företaget.

Arbetsuppgifter

Som Vägdriftsarbetare kommer du att ha en varierande vardag där du tillsammans med dina kollegor eller självständigt kommer att ansvara för att etablera och avetablera trafikområden med hjälp av tungavspärrningar, trafiksignaler och liknande. Utifrån trafikanordningsplaner kommer du att säkerställa att rätt material förs ut till platsen och med ett högt säkerhetstänk placera ut skyddsmaterial.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för väg och teknik, kanske har du tidigare kommit i kontakt med det genom dina tidigare arbetslivserfarenheter eller så har du ett stort intresse och engagemang för att lära dig!

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och kunskap om TA-material, alternativt erfarenhet från asfalt eller drift- och underhållsarbete.

Som person är du engagerad och ambitiös i ditt arbete och alltid mån om att utföra det med högsta kvalité och säkerhet. Vidare ser vi att du trivs med att ta egna initativ, har ett lösningsorienterat arbetssätt och vågar driva ditt arbete framåt. Du trivs med att arbeta självständigt likväl som att samarbeta med dina kollegor för att leverera resultat till kunden som är i fokus.

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timlön, enligt GFL och kollektivavtal.
  • Placering: Jordbro (eller övriga depåer i Stockholmsområdet)
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lambertssons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se