Testsystemutvecklare till Allied Motion!

Testsystemutvecklare till Allied Motion!

Vill du vara med i utvecklingen av framtidens energieffektiva och elektrifierade fordon? Allied Motion är ett företag i framkant som söker en testsystemutvecklare till en kreativ roll. Är du högskole- eller civilingenjör inom mekatronik, elektronik eller liknande och brinner för området? Kanske har du dessutom arbetat i en liknande roll förut? Vänta inte med din ansökan, vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Allied Motion är ett globalt företag som designar, tillverkar och säljer rörelse- och styrsystem baserat på elmotorer. Academic Work söker nu en testsystemutvecklare till Allied Motion Stockholm. Företaget har en lång erfarenhet inom fordonsbranschen med en stark profilering mot lösningar för framtidens elektrifierade fordon, speciellt inom styrning. Produkterna spänner över många tekniska discipliner och innehåller typiskt elektronik, mjukvara, elmotorer, givare och växellådor.

Utvecklingsgruppen består idag av 15 personer som är indelade i olika discipliner såsom Mekanik, Applikation, Mjukvara och Test. Testgruppen ska nu utökas och därför söker vi efter en testsystemutvecklare som kommer att ingå i gruppen tillsammans med tre andra personer. För dig som söker utveckling har du klickat helt rätt, på ett mindre företag som Allied Motion kommer du ha utrymme till att påverka dina arbetsuppgifter samt utveckla dessa.

Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till fast anställning på Allied Motion (initialt kommer du vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Allied Motion). Uppdraget kommer att vara på heltid och behovet är tillsvidare.

Nyfiken på vad Allied Motion gör? Klicka på play nedan:

Arbetsuppgifter

Som testsystemutvecklare kommer du arbeta nära tekniken med ett brett spektrum av uppgifter inom t.ex. elektronik och mjukvara.

Du kommer till exempel att
 • Utveckla testmjukvara i Labview
 • Bygga testutrustning för hårdvara och mekanik
 • Utveckla testfall och utföra tester av produkter
 • Vara delaktig i fälttester som utförs av våra kunder
 • Utföra miljötester och liknande på olika testinstitut.
Vi söker dig som
 • Är utbildad högskole- eller civilingenjör inom mekatronik, elektronik eller liknande
 • Har erfarenhet av Labview
 • Har en vana av objektsorienterad programmering som exempelvis C#, C++, Python, Java eller liknande
 • Har ett intresse av praktiskt elektronik-och hårdvarubyggande
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är starkt meriterande om du hunnit arbeta ett par år inom liknande områden.

Som person är du en god lagspelare som trivs med både praktiska och teoretiska arbetsuppgifter. Struktur faller dig naturligt och du brinner för tekniken. Vidare ser vi att du är driven och tycker om att lösa tekniska problem.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Bromma, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Information om företaget.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allied Motion är ett globalt företag som designar, tillverkar och säljer motion control-produkter som används i ett brett spektrum av branscher. Primära målgrupper är fordon, medicin, flyg och försvar, elektronik och industriella marknader. Deras produkter och lösningar stödjer en mängd olika tillämpningar i dessa marknader.

Allied Motion Technologies Inc. bildades 1962 och är verksamt i USA, Kanada, Mexiko, Europa och Asien. Allied Motion Stockholm AB är ett dotterbolag till Allied Motion Technologies Inc. De är börsnoterade på NASDAQ-börsen.