Testingenjör till Boule Diagnostics AB

Testingenjör till Boule Diagnostics AB

Är du en driven testingenjör som älskar att jobba med komplexa system? Brinner du för teknik och är redo för att ta nästa steg i karriären? Boule Diagnostics AB söker just dig för långsiktigt samarbete med goda utvecklingsmöjligheter med start så snart som möjligt. Vill du få chansen att arbeta på ett företag i stark frammarsch? Skicka då in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Boule Diagnostics räkning ytterligare en testingenjör. Boule Diagnostics AB är en av Sveriges största helsvenska diagnostikföretag och har sin produktion och sitt kontor beläget i Spånga med goda tunnelbane- och pendeltågsförbindelser. Här kommer du att arbeta i systemgruppen som är en del av deras utvecklingsavdelning. Utvecklingsavdelningen har en mycket bra sammanhållning och kontoret är familjärt med högt i tak. Du kommer vara en central del av utvecklingsarbetet vilket innebär att din roll fyller en viktig funktion för att säkerställa att de kommande produkterna har rätt funktion och håller den höga kvalitet som Boule är känt för. Boules vision är att etablera en global position som en av de tre största aktörerna inom decentraliserad bloddiagnostik och söker nu en testingenjör som vill följa med på deras resa.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Boule. Boules behov är tillsvidare och uppdraget är därmed långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testingenjör kommer du i huvudsak jobba med testning och verifiering av Boule Diagnostics blodanalysinstrument. Du testar allt från delkomponenter till hela instrument, som innehåller flödessystem, rörlig mekanik, elektronik, mjukvara och kemi, i nära samarbete med konstruktörerna. Din roll innebär självklart också att arbeta med tillhörande dokumentation.

Du kommer också att:
 • Arbeta med framtagning av testspecifikationer samt testplanering
 • Dokumentera ditt testresultat i testrapporter
 • Felsöka, utreda och utvärdera delmoduler och kompletta system
 • Dokumentera konstruktionsgranskningar
 • Skriva statusrapporteringar
 • Delta i arbetet med att förbättra arbetssätt och processer
Rollen innebär goda utvecklingsmöjligheter och tanken är att du på sikt kommer utvecklas mot en roll som systemingenjör där du är med och utvecklar Boule Diagnostics framtida produkter tillsammans med utvecklingsteamet.

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för testning och även dig med tidigare relevant arbetslivserfarenhet samt utbildningsbakgrund. Vidare ska du vara analytisk, noggrann och kommunikativ, både i tal och skrift, för att passa in i rollen.
 • Har en civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik, mekatronik, elektronik eller medicinteknik
 • Har under utbildningen kommit i kontakt med testarbete vilket ska framgå i din ansökan
 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakten med kunder och kollegor
Det är meriterande om du..
 • Har 1-3 års erfarenhet av kvalificerat testarbete
 • Tidigare har arbetat med medicintekniska produkter
Som person är du en driven teknikälskare som är mån om sammanhållningen i ditt team. Du är bra på att kommunicera och sprider härlig energi omkring dig samtidigt som du kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vidare ser vi gärna att du också är strukturerad, analytisk och noggrann i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Spånga, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boule Diagnostics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boule Diagnostics AB är ett företag med ett starkt arv när det kommer till hematologitester. De utvecklade den första europeiska blodcellsräknaren och idag används deras instrument, reagenser, kalibratorer och kontroller av vårdgivare i hela världen. Boules produkter säljs idag i över 100 länder. Deras blodanalys bidrar till att ge en av de första och viktigaste indikatorerna på ett sjukdomstillstånd och Boules system spelar en allt viktigare roll i att hjälpa bygga upp infrastrukturen för små och medelstora vårdgivare på både human- och veterinärmarknaden. Boule Diagnostics AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm och har egen utveckling, produktion och försäljning och finns i Spånga i Stockholm. Boule Medical AB har idag cirka 80 medarbetare som arbetar i nya lokaler i Spånga.