Testare till Extenda Retail!

Testare till Extenda Retail!

Extenda Retail samarbetar med några av de främsta retailers på marknaden för att hela tiden omfamna ny teknologi och ligga steget före. Nu har du möjlighet att vara med på resan och jobba fokuserat mot en storkund. I rollen som testare får du möjligheten att utveckla din tekniska kunskap och får leda kvalitetssäkringsarbetet framåt. Här får du arbeta i ett sammansvetsat team och lära dig mer om testprocessen såväl som Extendas produkter

Information om uppdraget

Extenda Retail förstår vilka utmaningar retailkedjor har och kommer få i framtiden. De erbjuder en bred portfölj lösningar för detaljhandeln med målet att alltid förbättra effektiviteten och leverera en kundupplevelse i absoluta världsklass för sina kunders kunder. De har en omfattande kundbas som sträcker sig över hela Norden och vidare ut i Europa!

Du blir en del av ett team med mycket god stämning i gruppen och som jobbar i nära samarbete med kund. Extenda förespråkar en allmänt öppen och transparent dialog såväl inom teamet så som med andra avdelningar internt. Teamet består av medarbetare i Sverige och Moldavien. Allt arbete kommer att planeras, rapporteras och följas upp i Jira.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som testare kommer du jobba med med funktionella och tekniska tester (ex. skript, filer, loggar). Du kommer ha tillgång till ett testlabb som skall spegla miljön som Extenda Retails kund har och arbetet innebär således även att hålla ordning i testlabbet, ha kontroll på, installera olika versioner av mjukvaran och hantera hårdvara som inte fungerar så att dessa lagas, ersätts och kan användas igen. Det är en hel del så kallad periferi hårdvara som är kopplade till kassorna såsom; kvittoskrivare, kupongläsare, betalterminaler, skärmar, valutaväxlare, scanners etc. Arbetsuppgifterna inkluderar därför att:
 • Utföra manuella tester
 • Återskapa och analysera rapporterade defekter från kundens produktionsmiljöer
 • Skriva testfall, hantera hårdvaruinstallationer och hantera testdata
 • Utföra planerande arbete såsom övergripande beskrivning av tester, user stories, acceptanskriterier och framtagande av estimat för tester.
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av testarbete eller som applikationskonsult, där du fått erfarenhet av SQL/Cucumber
 • Erfarenhet att jobba med Jira och/eller X-ray
 • Erfarenhet av installation och systemadministration
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska då kollegorna kommer från både Sverige och Moldavien
 • Erfarenhet att jobba enligt Scrum
Vi ser det som ett plus om du:
 • Har arbetslivserfarenhet inom retailbranschen
 • Är ISTQB certifierad
Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och driven att lära dig mer om test och är inte rädd för att lyfta dina tankar och idéer. Du har goda samarbetsegenskaper och ett analytiskt mindset.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid som konsult hos Academic Work. Ambitionen är att du blir anställd av Extenda Retail efter ungefär sex månader.
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Solna, Stockholm. Arbetet kommer utföras på plats i Extenda Retails testlabb.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se