Tentamensadministratör till KTH

Tentamensadministratör till KTH

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Information om uppdraget

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Som tentamensadministratör kommer du att tillhöra avdelningen för studentservice och gruppen vägledning och stöd som i dagsläget består av 15 medarbetare. I gruppen ingår funktionerna Central studie- och karriärvägledning samt stöd till studenter med funktionsnedsättning genom rekommendation om stöd och tentamenadministration. KTH behöver nu utöka gruppen med ytterligare en tentamensadministratör.

Arbetsuppgifter

Studenter med dokumenterad, varaktig funktionsnedsättning kan få pedagogiskt stöd i sina studier vid KTH. Stöden kan bland annat vara i form av anpassad tentamen, anteckningsstöd, talböcker och mentorsstöd. Som tentamensadministratör kommer du att hjälpa studenterna att få det stöd de blivit beviljade. Du kommer att:
  • Administrera tentamen för stödinsatser vid examination av studenter med funktionsnedsättning
  • Koordinera och ansvara för att studenter får tillgång till rätt kurs, tentamen, sal och stöd
  • Ha kontakt med examinatorer och tentamensadministratörer på KTH:s olika skolor
  • Bokning av tentamensvakter
Du erbjuds en administrativ och koordinerande roll där du utgör en viktig funktion för KTH:s studenter. Ordinarie arbetstider på KTH är 8-16.30, med möjlighet till flextid, men eftersom KTH har olika tentamensperioder så varierar arbetsbelastningen över året. Det förutsätter att du som sökande är flexibel sett till varierande arbetstider och arbetsbelastning över året.

KTH värnar om sina anställda och du som medarbetare erbjuds en trygg anställning med goda personalförmåner, möjligheten till flexibla arbetstider och mycket mer som du kan läsa om här.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att studera på högskola/universitet och på så sätt har förståelse för examinations- och tentamensprocessen
  • Har mycket god administrativ förmåga från tidigare administrativt arbete på högskolan/universitet eller annan myndighet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Examen från högskola/universitet är meriterande
Som person är du noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande. Då arbetsbelastningen varierar över året ser vi även att du är flexibel och stresstålig för att lyckas i rollen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida.

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Stockholm

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer: VP-2019-0621

Kontakt: Rekryteringskonsult Elin Yeap, elin.yeap@academicwork.se

Publicerat: 2019-11-28

Sista ansökningsdag: 2019-12-18
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se