Tekniskt säljstöd till Monde Verde

Tekniskt säljstöd till Monde Verde

Monde Verde grundades 2008 och erbjuder Smart LED-belysning för fastigheter och fastighetsägare, med unik och avancerad teknologi. De representerar ett tjugotal tillverkare av innovativ LED-belysning, med kontor på Gärdet. På kontoret är de i dagsläget sju anställda, och de söker nu ytterligare en driven kollega. I denna roll kommer din insats göra stor skillnad för både kontoret i stort, men mer specifikt sälj- och inköp, som du stöttar i ditt arbete.

Information om uppdraget

Academic Work söker ett Tekniskt säljstöd till Monde Verde.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Monde Verde.

Monde Verde erbjuder Smart LED-belysning för fastigheter och fastighetsägare. De har sitt kontor på Gärdet i Stockholm och har i dagsläget sju anställda, men med ambitionen att expandera. Monde Verdes belysningslösningar är skräddarsydda utifrån deras tre kärnvärden ekonomi, hälsa och miljö, och alltid för kundens bästa.

Hos Monde Verde får du en chans att bidra till deras långsiktiga mål i en roll med stora kontaktytor och ett stort ansvar för flera viktiga funktioner på kontoret. Dina uppgifter kommer att vara mot sälj- och inköpsavdelningen, med fokus på förbättrings- och förenklingsarbete. Du kommer utöver det ha breda ansvarsområden inom både administration och kundkontakt.

Arbetsuppgifter

Som tekniskt säljstöd kommer du att arbeta brett inom administration på Monde Verde. Här är alla vana att rycka in och hjälpa till där det behövs och du kommer också att få stötta upp på flera håll inom administration på deras huvudkontor. Du kommer t.ex. att stötta upp som tekniskt säljstöd, inom logistik, hjälpa till att organisera felanmälningar och ha koll på leveransstatus och uppdatera berörda parter. Beroende på din bakgrund och intresse så kommer du att kunna ta på dig även andra administrativa uppgifter, här finns alla möjligheter att utvecklas!

Du kommer till exempel att:
 • I samarbete med bolagets säljare ta fram säljunderlag
 • Rapportera leveransstatus per mail och telefon till berörda parter. Du uppdaterar leveransstatus i Visma.net.
 • Hantera inköp från leverantörer/tillverkare i Sverige och i Europa.
 • Organisera felanmälningar/felrapporter med servicepartners och se till att reservdelar beställs
 • Ansvara för kontoret och beställa kontorsmaterial
 • Bistå säljarna med att göra så kallade ljusberäkningar.
Tjänsten passar dig med en bakgrund inom administration och med en vilja att ta dig an en bred roll med stora ansvarsområden. Du räds inte för att ta tag där det behövs och du trivs som allra bäst i en roll där du gör stor skillnad för dina kollegors arbete! Utöver det delar du Monde Verdes kundfokus och ambition att kontinuerligt effektivisera och förbättra sin verksamhet. Du har en god förförståelse för de tekniska aspekterna vad gäller belysning, antingen från arbetslivserfarenhet eller utbildning.

Vi söker dig som
 • Arbetat med administration sedan tidigare
 • Har ett intresse för elektroteknik, teknik och miljö
 • Har goda kunskaper i Officepaketet eller Mac (Pages, Numbers, Keynote)
 • Behärskar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du arbetar gentemot svenska och internationella leverantörer
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av Visma.net
 • Har en YH- eller annan utbildning inom teknik
Som person är du kommunikativ, med en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du driver ditt eget arbete framåt självständigt och tar stort ansvar för din uppgift. Du kan lägga fokus på kvalitativa kundrelationer och samtidigt hålla ett högt tempo och ett detaljfokus.

Övrig information
 • Start: Omgående, föredragsvis januari 2019
 • Omfattning: Heltid med möjlighet till flex på sikt
 • Lön: Månadslön efter överenskommelse
 • Placering: Gärdet
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Lisa Löfström eller rekryteringsteamet per mail.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Monde Verdes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monde Verde är idag en stark leverantör och partner i belysningsbranschen med stora kunder såsom ICA, IKEA, Kungsleden, Castellum mm, där engagemanget bottnar i att alltid hitta den mest hälsosamma och energieffektivaste lösningen för sina kunder.