Teknisk innesäljare till Viessmann Värmeteknik

Teknisk innesäljare till Viessmann Värmeteknik

Har du ett intresse för teknik och samtidigt trivs i en koordinerande roll med mycket problemlösning och kundkontakt? Har du även erfarenhet av att arbeta med service, har grundläggande förståelse för värmesystem och är en positiv lagspelare så kan detta vara rätt jobb för dig! Viessmann värmeteknik är på jakt efter en teknisk innesäljare till sitt kontor i Kista. Tveka inte, sök tjänsten nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Viessmann Värmetekniks räkning en innesäljare på heltid till sitt kontor i Kista. Viessmankoncernen är en av världens ledande tillverkare av energisnåla och miljöskonande värmesystem och har sina rötter i Tyskland. Som innesäljare kommer du ha en viktig roll med stort fokus på att bearbeta både befintliga och nya kunder samtidigt som du fungerar som en stödfunktion till säljarna ute på fältet. Du kommer att vara del av ett positivt och glatt säljteam på en arbetsplats där det råder familjär stämning. Du kommer att sitta i Viessmans fräscha och nyrenoverade kontorslokaler i Kista och få arbeta med produkter i framkant av den tekniska utvecklingen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Viessmann Värmeteknik. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt men vi ser att det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare på Viessmann värmeteknik kommer du arbeta med rådgivning och stöd gentemot kunder och bistå dem med information och rekommendation för val av produkter och lösningar för att på bästa sätt tillgodose deras behov. Du kommer dessutom att fungera som en stödfunktion gentemot säljarna på fältet och följa upp med både installatörer och slutkunder för att se till att allt fungerar som det ska.

Du kommer till exempel att:
 • Ge personlig rådgivning till kunder gällande uppvärmning och val av värmesystem
 • Ta emot offerter och handlägga nya ordrar
 • Genomföra försäljning av hela produktsortimentet och koordinera VVS installatörer med slutkunder
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med service och drivs av att sätta upp egna mål och arbeta självständigt. Du har god hand med kunder och trivs med att skapa, utveckla och vårda långsiktiga kundrelationer. Du har en positiv inställning och är en bra samarbetspartner.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
 • Har ett tekniskt intresse och grundläggande kännedom om värmepumpar och värmeteknik
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används frekvent i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning av värmepumpar eller värmesystem
 • Talar Tyska
Som person är du flexibel och hjälper dina kollegor och stöttar upp i andra arbetsområden om det skulle behövas samtidigt som du tar ansvar för att sköta dina egna arbetsuppgifter och arbetar mot egna uppsatta mål för att utvecklas. Du är en bra lagspelare med fötterna på jorden.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Viessmann värmeteknik AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viessmann Värmeteknik AB är ett familjeföretag som grundades 1917. Idag är de en av världens ledande tillverkare av energisnåla och miljöskonande värmesystem och tillverkar och säljer bland annat produkter så som värmepumpar, solfångare, fastbränslepannor och olje/gas-pannor. De har idag omkring 12 000 anställda och en sammanlagd omsättning på över 2,25 miljarder euro. Viessman står för nyskapande och kvalitet av yttersta klass.