Teknisk säljare till Bodo Möller Kemi

Academic Work · Försäljning · löpande

Om jobbet

Vi letar efter dig med stort intresse för lim! Bodo Möller Kemi letar just nu efter deras nya försäljningsstjärna till den svenska marknaden. Vill du få en bra start i din framtida karriär inom sälj samt använda din tekniska förståelse varje dag på jobbet? Sök i dag eftersom vi har löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bodo Möller Kemi räkning en teknisk säljare som ska vara ansvarig för den svenska marknaden. Ett företag som är i stor utveckling och där det finns potential att skapa stor framgång via sin egen prestation. Bodo Möller Kemi är ledande distributör av specialkemikalier och för avancerade limsystem. Under de senaste åren har Bodo Möller Kemi Gruppen gått igenom stora positiva förändringar, vilket har stärkt deras position på marknaden. Är du en person som triggas av mål och är beredd för att ge det lilla extra för att komma dit du vill? Nu söker de deras nästa stjärna som kan utveckla den svenska marknaden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bodo Möller Kemi önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bodo Möller Kemi.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du arbeta med alla delar i försäljningsprocessen. Du kommer ha ansvar för den svenska marknaden och dess utveckling. Som körande säljare har du stor frihet samt ansvar för att driva ditt egna och företagets resultat framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Uppsökande försäljning.
 • Presentera och utföra tester på produkterna inför befintliga och nya kunder.
 • Ansvara för den svenska marknadens utveckling.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och som gärna har erfarenhet av försäljning. I rollen som teknisk säljare kommer du med tiden att bli expert på den svenska marknaden och därav ser vi gärna att du har ett genuint intresse och vill gärna lära dig mer om limbranschen.
 • Minimum 3 års erfarenhet av försäljning
 • Har god teknisk förståelse
 • Relevant högskoleutbildning eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Har körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet från lim- och förpackningsbranschen eller ha god förståelse av limprocessen. Företagets koncernspråk är på engelska, därav är det ett stort plus att du känner dig trygg i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du självkörande och resultatfokuserad. Du har hög arbetsmoral och visar stort engagemang för ditt arbete. Eftersom tjänsten innebär stor frihet i det dagliga arbetet, så är det viktigt att du strukturerad i ditt arbetssätt samt visar lojalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående, men tar hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Valfritt inom Sverige
 • Kontaktuppgifter: Rekryterare Louise Johansson, louise.johansson@academicwork.dk
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på info@academicwork.dk under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bodo Möller Kemi kombinerar innovativa idéer med 40 års erfarenhet. Vårt mål är att med hög kompetens erbjuda en lokal kundspecifik service.
Tillsammans med våra kunder önskar vi finna den optimala produkten till deras verksamhet.