Teknisk projektledare till sivers ima

Teknisk projektledare till sivers ima

Vill du vara med och utveckla framtidens Wi-Fi och 5G produkter? Har du haft en tidigare roll som teknisk projektledare och vill utveckla detta på ett mindre bolag? Nu söker Sivers Ima dig som vill vara med på deras fortsatta resa. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk projektledare till Sivers Ima. I denna roll erbjuds du spännande tjänsteresor, ansvar för både stora och små projekt samt ansvar för ett härligt gäng projekt om ca tio till femton personer. På Sivers Ima blir du en del av några av Sveriges duktigaste radiokonstruktörer och kommer ha kontaktytor runt om i världen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sivers Ima Uppdraget kommer vara på heltid och sträcka sig långsiktigt med goda möjligheter till att bli förlängd på uppdraget eller överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Sivers Ima är idag ledande inom utveckling och tillverkning av millimetervåg med en spännande framtid framför sig i arbetet mot ett nytt 5G nät och WiGig. Nedan är ett citat från Erik som kommer vara din närmsta chef, om varför han valde just Sivers Ima:

Jag drivs av att jobba med kul och avancerad teknik och produkter. Jag tycker också att det är utmanande att arbeta i mindre företag där jag kan följa produktutvecklingen från idé till färdig produkt och samtidigt ha möjlighet att påverka.

I rollen som teknisk projektledare kommer du ansvara för projekt inom företagets olika produktområden. Projekten kan handla om att hantera ett eller flera utvecklingsprojekt från koncept till färdig produkt. Idag står Sivers Ima inför satsningen på framtidens Wi-Fi, kallad WiGig och 5G produkter och du kommer ansvara för ca. två stora projekt samtidigt.

Din roll som projektledare lägger vikt i din förmåga att kunna helhetsplanera, strukturera och koordinera dina projekt tillsammans med dina medarbetare och innefattar allt ifrån reaserch och förstudie till design, validering och förberedelse inför nya projekt. Ett bra driv och förmågan till egna initiativ är meriterande.

Du kommer till exempel att:
 • Driva ett eller flera utvecklingsprojekt samtidigt
 • Ta fram projektspecifikationer, tidplaner och budget
 • Hantera riskbedömningar i projekten och följa upp dessa
 • Hantera kontakten med produktionspartners inom projekten
 • Genomföra granskningsmöten inom olika discipliner
Denna tjänst är perfekt för dig som vill utvecklas inom teknisk projektledning samt mot att ta ett personalansvar i ett bolag med högt i tak. Du kommer i denna roll ha en stöttande chef samt andra seniora kollegor att luta dig tillbaka mot och bolla utmaningar men också fira framgångar.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot elektronik, elektroteknik eller motsvarande relevant utbildning
 • Har ca. 3-5 års erfarenhet av teknisk projektledning eller likvärdig erfarenhet av både små och större utvecklingsprojekt.
 • Har möjlighet till att resa i tjänsten inom Sverige och utomlands ca. två gånger i månaden
 • Talar och skriver flytande engelska. Svenska är inte ett krav men meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot OEM-partners samt har tidigare kunskap och erfarenhet av RF-elektronik.

Vi ser att du som person framförallt är drivande och framåt och väntar inte på att saker ska hända utan gärna tar tag i det själv. Du har lätt för att anpassa dig till snabba förändringar och finner dig lätt i nya situationer och möten med nya människor. Att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet i samband med din erfarenhet men här kommer stor vikt läggas då projekten du kommer ansvara för

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
 • Placering: Stockholm, Kista
 • Kontaktuppgifter: Caroline Larsson, caroline.larsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sivers Imas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se eller hos ansvarig rekryterare under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sivers Ima är idag den ledande utvecklaren och tillverkaren av produkter för millimetervåg med mer än 60 års erfarenhet inom innovation. De satsar stort på att bli ett produktbolag och en ledande leverantör av millimetervågprodukter för radiolänk, WiGig och 5G nät. Idag består Sivers Ima av 30 personer i Sverige och ca 80 personer i Glasgow.