Teknisk projektansvarig sökes till Geobear

Teknisk projektansvarig sökes till Geobear

Är du ett kommunikationsproffs som får energi av att möta andra människor? Har du tidigare haft en ansvarstagande roll där service varit i fokus? Till Geobear söker vi nu dig som vill ta nästa steg i karriären och arbeta både praktiskt och administrativt med geotekniska lösningar. En spännande möjlighet för dig som vill in på ett företag med en innovativ produkt som i framtiden kan ha en avgörande roll inom industri- och infrastruktursektorn. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Geobear levererar marktekniska lösningar till kunder med sättningsproblem runt om i världen. De använder innovativ geopolymerteknologi tillgänglig för alla oavsett om kunden är fastighetschef eller villaägare. Geobears mål är att hålla världen igång så att fabriker, logistikcenter, affärer och andra företag kan fokusera på sin kärnverksamhet - utan att störas av sättningsproblem. Bolagets starka frammarsch gör att de nu söker just dig som vill vara med på deras resa och i tjänsten som teknisk projektansvarig kommer du ha en kombinerad roll där 50% kommer vara inriktat mot sälj/service och den andra delen mot geotekniska mätningar ute hos kund.

Du erbjuds
 • En kombinerad roll med frihet under eget ansvar där du själv väljer hur du ska planera och genomföra ditt jobb
 • Möjlighet till att göra karriär. Geobear är ett mindre företag där möjligheterna för rätt person att avancera inom bolaget på sikt är stora
 • En familjär företagskultur med korta beslutsvägar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektansvarig hos Geobear kommer du att arbeta halva tiden med tekniska mätningar ute hos kund, vilket oftast är privatpersoner och olika bostadsrättsföreningar. Din arbetsplats är Stockholm med omnejd och under dessa möten ger du högklassig service till kunden och samtidigt utför geotekniska mätningar och tester som du lär dig att genomföra under cirka en månads introduktion. Du hanterar ärenden där Geobear redan utfört tidigare sättningsarbeten och hjälper kunden med att lokalisera skador som uppkommit. Främst kommer ditt fokus att vara säljmöten hos villaägare samt bostadsrättsföreningar och skadehantering och då vara ansvarig för inkommande ärende till fysiska mätningar ute på plats.

Du kommer till exempel att:
 • Ha telefonkontakt inför kundbesök, utföra mätningar på plats och ta fram offert
 • Ansvara för klagomålsärenden internt och se till att åtgärda dessa genom telefonkontakt, egna kundbesök vid behov och boka in tekniker för åtgärd
Vi söker dig som
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift, detta för att Geobears kunder i Stockholm kommunicerar på svenska
 • Tidigare har arbetat inom kundservice/varit säljare eller innehar annan liknande erfarenhet
 • Har B-körkort
 • Har en teknisk bakgrund, vilket kan vara relevant utbildning/erfarenhet inom geoteknik och eller mark och anläggning
Det är meriterande om du har..
 • En eftergymnasial utbildning som geotekniker eller geolog
 • Har utfört geotekniska mätningar
Som person är du prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Vidare ser vi att du har en hög personlig mognad och mycket bra kommunikativa förmågor. Du är en glad person som sprider härlig energi omkring dig samtidigt som du kan vara vass och skarp när det väl gäller. För att lyckas i rollen tror vi också att du som söker är orädd, snabblärd och nyfiken.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geobears önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Geobear är en global entreprenör inom markteknik som löser grund- och infrastrukturproblem i jord och mark för byggindustrin, som specialiserar sig på reparationer. Geobear är den ursprungliga skaparen och leverantören av Uretek-lösningarna. Deras banbrytande geopolymer-teknik ger det mest avancerade och exakta systemet för golv- och grundutjämning, stabilisering och förstärkning av grund med hjälp av geopolymer-pålar, samt uppfyllning av tomrum och skärminjektering.