Teknisk lagermedarbetare till Alfa Laval!

Teknisk lagermedarbetare till Alfa Laval!

I en varierande roll med högt tempo får du chansen att jobba på ett av Sveriges största industriföretag. Vi erbjuder en långsiktig och trygg anställning där du får jobba nära tekniska komponenter och planera din dag på egen hand. Vill du bli en del av Alfa Laval?

Information om uppdraget

Alfa Laval är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt YPAI-undersökningen 2018. Tack vare lyhört ledarskap och stor frihet i arbetet trivs deras medarbetare.

Alfa Laval är ett av Sveriges större industriföretag och baserar sin kärnverksamhet på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering som alla har stor betydelse inom industrin.

Avdelningen består av två personer så här får du möjlighet att skapa ett tätt samarbete samtidigt som du har nära kontakt med andra avdelningar. Inledningsvis kommer du att få skugga en kollega som visar hur arbetsuppgifterna går till och sedan planera ert arbete tillsammans.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work arbeta som konsult hos Alfa Laval. Uppdraget är långsiktigt och ambitionen är att anställningen ska leda till en överrekrytering, förutsatt att båda parterna är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare planerar du själv hur du vill lägga upp ditt arbete. Dagen börjar med ett uppstartsmöte där ni lägger upp en plan för dagen. Ni arbetar därefter sida vid sida och hjälps åt med de olika arbetsmomenten.

Din roll innebär:
 • Att säkerställa att inkommande gods stämmer överens med kravspecifikationer.
 • Att kategorisera komponenter i databaser.
 • Att packa om godset för att samla komponenter från olika underleverantörer till rätt avdelning.
Rollen innebär ett samarbete med medarbetare på andra avdelningar. Du ger statusuppdateringar för leveranser, försäkrar att de fått rätt komponenter och undersöker framtida behov. På så vis fungerar du som bryggan mellan underleverantörerna och de olika avdelningarna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Är stresstålig och kan hantera många bollar i luften.
 • Har tidigare erfarenhet av lagerarbete.
 • Har en grundläggande teknisk och mekanisk förståelse.
 • Har datorvana inom PC , Microsoft mjukvara är mycket meriterande.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då artikelspecifikationer och interna diskussioner ofta sker på engelska.
Vi ser även att du har truckkörkort, vana av att arbeta i administrativa system och tidigare arbetat med montering eller är generelt händig.

Som person är du ytterst noggrann och säkerställer att ditt arbete håller en hög kvalité. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga för att kunna skapa goda interna relationer. Vidare är det viktigt att du är flexibel, på så vis att du kan anpassa dig och följa nya rutiner som kan uppkomma.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Tumba, Stockholm.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alfa Lavals önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se