Teknisk Support till internationella Nielsen!

Teknisk Support till internationella Nielsen!

I rollen som Teknisk Support på Nielsen Media Research får du möjlighet att utvecklas i en internationell och spännande miljö där ena dagen sällan är den andra lik! Du ställs inför roliga och utmanande projekt dagligen där du testar och felsöker Nielsens interna mjukvara från ett användarperspektiv, hur du löser problemen? Genom egna initiativ och en problemlösande anda!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Teknisk Support till Nielsen Media Research som vill arbeta i en internationell miljö där du kommer vara i kontakt med både kollegor och system från världen över. Nielsen genomför mätningar och analyser till kunderna vilka visar på hur företagen kan utveckla sina produkter och tjänster på bästa sätt. I rollen som teknisk support på Nielsen kommer du att tillhöra teamet som mäter tittarsiffror. Nielsen har en egenutvecklad mjukvara som mäter svenska hushålls TV-tittande, mjukvaran uppdateras kontinuerligt och din roll är att från ett användarperspektiv felsöka och testa mjukvaran för eventuella problem som kan elimineras för att förbättra mjukvaran. Testningen sker i ett "labb" där du får alla förutsättningar för att vara med och utveckla mjukvaran på bästa sätt för användarna. I rollen kommer du att få en gedigen utbildning och stöttning av medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nielsen. Uppdraget är ett vikariat på heltid som kommer sträcka sig under 9 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Support kommer du att bidra med dina kunskaper och se till att Nielsens mjukvara för tittarsiffror utvecklas på rätt sätt för användarna. För att utveckla mjukvaran kommer du att felsöka och testa dig fram genom olika scenarion för att hitta eventuella fel eller funktioner som går att förbättra. Dina synpunkter förmedlas sedan vidare till utvecklarna som ansvarar för programmeringen av mjukvaran. Projekten ser olika ut för varje dag och i rollen kommer du att ställas inför spännande och utvecklande ärenden. Du tar dig framåt med hjälp av dina kollegor samtidigt som du inte räds av att lösa problem på ett självständigt sätt.

Du kommer till exempel att:
 • Testa och felsökan Nielsens egna mjukvara
 • Testa uppdateringar av mjukvaran
 • Dokumentera och skicka vidare problemen till utvecklarteamet
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för att utveckla din tekniska förmåga i en internationell miljö där ena dagen sällan är den andra lik.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper om datorer och IT generellt
 • Har god förståelse för TCP/IP
 • Har goda kunskaper av olika operativsystem
 • Talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande tjänst i minst 1 år
 • Har tidigare erfarenhet av IT-fokuserade projekt
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Erfarenhet av arbete i internationell miljö
Som person identifierar du förbättringsmöjligheter och lösningar på problem som uppstår. Du tar eget initiativ i arbetet och har en vilja att lösa utmaningar, samtidigt som du är noggrann och har fullständig koll på hur du gått tillväga i arbetet och kan förmedla detta vidare till kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående, senast i slutet av oktober.
 • Omfattning: Heltid, 9-18.
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Södermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nielsen är ett globalt företag som genom att göra mätningar och analysera dessa arbetar för att förbättra och utveckla produkter, allt för att företag ska kunna förbättra sina tjänster och produkter så att konsumenten ska bli så nöjd som möjligt samtidigt. Företaget är världsledande inom sitt område och är operativt i över 100 länder. I över 90 år har Nielsen arbetat för att ge sina kunder den mest kompletta bilden av köptrender och medievanor och nu väntar kollegorna på kontoret spänt på att få träffa sin nya medarbetare!