Teknisk Support till företag inom grön energiförsörjning

Teknisk Support till företag inom grön energiförsörjning

Nilar vill göra skillnad i världen genom att erbjuda det grönaste och säkraste alternativet av elektrisk energilagring till exempelvis industrier och elbilar. De söker nu en tekniskt intresserad person som vill arbeta med kundservice och ordermottagning av framtidens energilösningar. Vill du bidra med teknisk kompetens och ett trevligt kundbemötande är den här tjänsten passande för dig.

Motivera varför du skulle passa för tjänsten och inkom med din ansökan så snart som möjligt. Önskat startdatum är i slutet av januari.

Information om uppdraget

Nilar utvecklar och producerar batterisystem hela vägen från battericell till funktionella energilager. I takt med en ökad efterfrågan efter nya, gröna energiförsörjare fortsätter Nilar att växa sig starka på marknaden för smarta energilösningar. Nilar har påbörjat en unik resa och räknar med att växa mycket de kommande åren.

På kontoret i Täby kommer du att tillhöra ett team som arbetar kundnära med service, support och försäljning. Kontoret består av ett härligt gäng som drivs av att utveckla förnybara energilösningar men också gärna använder sin egen energi till umgås och att gå och träna tillsammans på lunchrasten. Som medarbetare på Nilar kan du bygga din karriär i den riktning du vill då de stöttar varje individs professionella utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nilar. Behover är tillsvidare, förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk support kommer du att stötta företagets kundservice samt Applikationsingenjörer genom att hjälpa kunder med deras frågor kring produkter samt orderhantering. Du kommer även arbeta nära företagets säljledning.

Kundkontakten sker både över telefon och via mail. Du kommer att arbeta i affärssystemet Monitor samt med CRM-systemet Lime för att hantera order och produkter. Du kommer få en introduktion av Nilars produkter och tekniska funktioner för att kunna ge teknisk rådgivning av hög kvalité till Nilars kunder.

Tjänsten passar dig som vill arbeta administrativt i en spännande bransch med siktet på framtiden. Nilars vision är att fortsätta växa och för dig som visar på intresse och driv kommer det på sikt finnas möjlighet att få utökade ansvarsområden och möjlighet till utveckling.

Vi söker dig som
  • Avslutad gymnasieutbilning med teknisk inriktning
  • Tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller teknisk support
  • Tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor
  • Goda kunskaper i engelska och svenska då kommunikation sker på båda språken
  • Goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i CRM-systemet Lime.

För att trivas på Nilar ser vi att du är intresserad av framtidens energilösningar. Rollen som Teknisk Support kräver att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kommer att få en introduktion till arbetet men kommer därefter att arbete självständigt i rollen vilket ställer krav på att du är självgående.

Övrig information
  • Start: Januari, hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Täby, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nilar är ett företag som tror på förnybar energi och ser vikten av att driva innovation och denna industri framåt. Nilar arbetar med att förbättra och tillgodose sina kunder med tekniska lösningar av energisystem till bland annat kontor, hem och industrier. Nilar arbetar med att utveckla den bästa energilösningen till sina kunder, så att den är mer nytänkande, effektiv och säker.