Teknisk Installatör sökes till Sveriges största telekombolag

Teknisk Installatör sökes till Sveriges största telekombolag

Vill du få en inblick i morgondagens teknik och få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Har du ett stort tekniskt intresse och någon form av teknisk bakgrund? Då är detta tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en teknisk installatör med start omgående. Arbetet är beläget på vår kunds stora testcenter i Norrort och du kommer arbeta i team om 4-5 personer och med en team manager som introducerar dig i ditt arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som teknisk installatör kommer du tillsammans med ditt team att bygga upp ett testlabb utifrån inkommande order. Beställarna är interna kunder och testlabbets utformning beror på vad det är som i slutändan ska testas.

Du kommer till exempel att..
 • Dra kabel och skruva upp switchar
 • Installera radiobaser och datorer
 • Göra efterföljande konfigurering
 • Arbeta med ticketshantering i ärendesystem
 • Arbeta med dokumentation av installerade utrustningen
Tjänsten passar dig som brinner för teknik och vill komma in på ett företag som erbjuder dig möjligheter att utveckla och ta vara på dina talanger. Företagskulturen hos vår kund är att hela tiden uppmuntra dig till att ta dig an arbetsuppgifter som du är intresserad av vilket gör att du själv kan styra över din egen utveckling.

Vi söker dig som
 • Har läst en teknisk inriktning på gymnasienivå
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift, detta då du kommer kommunicera på båda språken dagligen
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Har B-körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du..

* Har relevant arbetslivserfarenhet som till exempel tekniker, installatör, montör eller liknande

Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna tjänst. Du har ett intresse för teknik och IT då detta kommer hjälpa dig att lära dig och utvecklas. Vidare har du hög förmåga att ta initiativ, både att själv lära dig mer och till arbetsuppgifter. Det är även av stor vikt att du fungerar bra i team och har lätt för att samarbete, då det mesta av jobbet utförs med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Norrort, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som levererar fälttjänster mot kunder inom telekombranschen i hela mellersta och södra Sverige. Företaget är i tillväxtfas och består i dagsläget av ca 700 anställda.