Teknisk IT-projektledare till spännande företag inom Facility Management!

Teknisk IT-projektledare till spännande företag inom Facility Management!

Vi söker nu vår nästa stjärna inom IT projektledning till vår kund som är ett ledande företag inom Facility Management i Norden. Har du en teknisk bakgrund och ett stort intresse för projektledning? Motiveras du även av resultat, trivs med stora kontaktytor och pirrar lite extra över att driva varierade projekt? Bra! Då är det dig vi söker - skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker nu för vår kunds räkning en teknisk IT-projektledare för att stärka upp deras projektledningsteam när en kollega gått vidare inom företaget. Start för denna tjänst är i Juni eller Augusti beroende på din flexibilitet och introduktionen kommer att anpassas efter din bakgrund.

Vår kund är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management som samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet gentemot deras kunder inom de flesta branscher. I rollen som teknisk projektledare kommer du att bli en del av ett nära samansvetsat team som kännetecknas av hjälpsamhet och stöd. Du kommer att samarbete med projektledningsteamet, samt tre tekniska team.

Du erbjuds
 • Ett utvecklande arbete där du får arbeta med varierade IT-projekt med några av Sveriges största företag
 • Möjlighet att ta dig an ytterligare ansvar som till exempel Scrummaster om du har intresse för det
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Agil teknisk Projektledare har du ett övergripande ansvar över att driva leveransprojekt inom IT. Du engagerar dig i projekten från tidigt stadie och tar sedan fullt ansvar från tidsplan, slutleverans till uppföljning. I rollen fokuserar du på att resurser är allokerade, tidsplanering, uppföljning, kvalitet och kostnader.

Du jobbar med att koordinera, informera och samarbeta med kunder, tekniker, utvecklare och externa leverantörer. Du jobbar också med att administrera och dokumentera aktiviteter i företagets leveranser samt definiera, estimera aktiviteter i vår kunds system för projekt och ärendehantering.

Vi söker dig som
 • Har en relevant högskoleutbildning
 • Har mer än 2 års dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning, Gärna i agila sammanhang eller i en ledande teknisk roll
 • IT-teknisk kunskap och intresse är ett krav
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det.
Det är även meriterande om du har: Bakgrund som arkitekt eller utvecklare, erfarenhet av IT-Säkerhet eller erfarenhet av Agila metoder.

Som person är du:
 • Initiativtagande och självgående
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
 • Strukturerad och noggrann
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse Juni/Augusti
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se