Teknisk Dokumentatör till Disab-Tella

Teknisk Dokumentatör till Disab-Tella

Är du ingenjören eller den teknikintresserade med det där extra sinnet för noggrannhet och struktur och ett intresse för text? Här får du chansen att använda dina egenskaper på ett familjärt företag och vara helt central i säkerställandet av leveransen av säkra produkter och högkvalitativa manualer.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Teknisk Dokumentatör till Disab Tella. Du kommer att sitta på Disab Tellas kontor i Vallentuna där det arbetar 20 personer. Tjänsten innebär flexibilitet gällande både arbetstider och på sikt till viss del även arbetsplats. Tjänsten erbjuder dig även att till viss del kunna forma din roll utefter dina tekniska intresseområden med dokumentationen i centrum, då företagskulturen präglas av att hjälpa varandra över gränserna för att nå de gemensamma målen. Denna position är en ersättare för en person som tar sig an en annan roll inom företaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Disab-Tella.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Dokumentatör kommer du vara en viktig del i företagets produktutveckling avseende upprättande av manualer, samt arbete med CE-märkningar och riskanalyser. Du kommer vara företagets sakkunnige inom dokumentation och standarder, med huvudsakligt mål att leverera säkra maskiner med kvalitativa manualer.

Du kommer till exempel arbeta med:
 • Upprättande av produktmanualer, samt service- och underhållsmanualer, bestående av text och CAD-skisser
 • CE-märkningar av produkterna
 • Administration av serienummer, reservdelslistor, etiketter produkterna osv.
 • Granskning av tekniska specifikationer, säkerhetsdirektiv, standarder osv.
 • Support mot kunder och kollegor gällande dokumentation och standarder
Tjänsten passar dig som har ett sinne för detaljer och ett intresse för att i text och bild kunna vara pedagogisk. Om du vill ha en nyckelroll i ett mindre företag och bli del av en familjär kultur är detta tjänsten för dig.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk bakgrund, från gymnasie eller högre utbildning
 • Har mycket god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i skrift
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av riskanalyser
 • Har erfarenhet av CE-märkningar
 • Har erfarenhet av CAD-program
 • Har goda kunskaper i Excel
Som person är du strukturerad och kan arbeta med flera uppgifter samtidigt och på samma gång hålla hög kvalitet. Du har lätt för att ta till dig stora mängder information och förstå sammanhanget i rapporter och dokument. Du är självgående och kan enkelt identifiera vad som behöver göras här näst och kan lösa utmaningar som dyker upp längst vägen. Vidare har du ett pedagogiskt intresse med en förmåga att kunna förklara hur saker fungerar på ett lättbegripligt sätt.

Övrig information
 • Ansökan: I din ansökan ber vi dig bifoga en teknisk text på engelska som du författat, antingen från utbildning eller arbetsliv. Om du inte har det ber vi istället om ett personligt brev på engelska.
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Vallentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Disab-Tellas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DISAB-koncernen erbjuder kostnadseffektiva lösningar för företag vars produktionsprocess inkluderar hantering av våta eller torra material och som måste lösa problem med materialspill, dammackumulation, avfallshantering eller materialåtervinning.