Teknikintresserad person som vill kombinera teknik med kundsamarbeten!

Teknikintresserad person som vill kombinera teknik med kundsamarbeten!

Academic Work söker en teknisk säljansvarig till ett företag inom elektronikkomponentbranschen. Vill du arbeta mot spännande kunder i Sverige? Och kanske även framåt se vad för möjligheter det finns globalt? Gillar du teknik och vill kombinera detta med att medverka i framtagningen av kundanpassade komponenter? Vi söker dig som tycker teknik och kundrelationer är kul! Sök tjänsten redan nu då vi selekterar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk säljansvarig. Företaget levererar bland annat kretskortsmonterade komponenter och färdiga produkter till OEM företag och kontraktstillverkare i Sverige, Norden och Baltikum. Företaget har stora som små företag som kunder och är leverantör till några av dom större teknikföretagen i Sverige.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat företag med mycket erfarna medarbetare och du har runt om dig fyra erfarna kollegor. Under den första perioden kommer du få gå parallellt med din kollega, som har liknande roll och kundansvar som du framåt ska ta dig an. Du kommer även få en gedigen introduktion i de tekniska produkterna ni levererar. Under den första perioden kommer du även att få arbeta lite mer administrativt för att komma in i rollen och företaget på bästa sätt och även ta fram offertförslag på kunder som tillexempel mailar in beställningar.

I denna roll kommer du sedan med tiden få utveckla och forma dina egna samarbeten och få väldigt mycket frihet under ansvar, nästan som om att du har ditt egna företag i företaget.

Du kommer ansvara för att marknadsföra och sälja komponenter och produkter ur företagets program genom telefonsamtal samt besök av kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult under den första perioden. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljansvarig kommer du bland annat:
 • Hjälpa dina kunder, nya som potentiella, att hitta rätt tekniska lösningar
 • Boka möten med nya och befintliga kunder
 • Besöka kunder i syfte att berätta om företagets utbud
 • Delta på interna samt externa möten hos både kunder och leverantörer
 • Arbeta med teknisk offertberedning
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och vill kombinera detta med en roll som innebär mycket kundkontakt.

Vi söker dig som
 • Har gymnasial utbildning, gärna teknikrelaterad
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet internt samt ut externt mot kunder och leverantörer
 • Besitter intresse för teknik och kan motivera detta i din ansökan
Det är meriterande om du:
 • Har annan teknikrelaterad bakgrund
 • Har en akademisk bakgrund då du kommer arbeta i en akademisk miljö
 • Arbetat i butik inom teknikbranschen
 • Har haft en eller arbetar just nu med en teknisk produkt- eller affärsidé
Som person är du strukturerad och social. Du är problemlösande och gillar att sätta dig in i kunders teknik och på så vis komma upp med lösningar. Vidare ser vi att det är viktigt att du besitter god samarbetsförmåga då du kommer ingå i ett mindre företag där alla hjälps åt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägning
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Fast månadslön med möjlighet till provision
 • Placering: Spånga
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar kretskortsmonterade komponenter och färdiga produkter till OEM företag och kontraktstillverkare i Sverige, Norden och Baltikum. Dom arbetar med fabrikat som dom känner väl och leveranserna görs från företagets lager i Spånga utanför Stockholm.