Teknikintresserad innesäljare till Lundgrens Sverige!

Teknikintresserad innesäljare till Lundgrens Sverige!

Är du en driven, engagerad och utåtriktad person med stort intresse för teknik? Har du ett genuint intresse för att ge kunden bästa möjliga service samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer? Då har du hittat helt rätt! Lundgrens strävar efter en hög servicenivå och trivsel hos sina anställda, där du som innesäljare ges möjlighet till att utvecklas inom företaget. Hos Lundgrens är egenskaper som god känsla för service, kunskap och förståelse för produkt och säljprocess viktiga. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Lundgrens representerar produkter från världsledande tillverkare inom flödesteknik och industri- gummi. Lundgrens lagerför marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, o-ringar och radialtätningar. Lundgrens har över 70 års erfarenhet inom sin bransch, vilket genererat återkommande kunder som väljer dem både för deras unika specialprodukter eller som helhetsleverantör.

Lundgrens är alltid intresserade av duktiga medarbetare som kan vara med och skapa värden för den nordiska industrin. Hos Lundgrens erbjuds du stora möjligheter till utveckling tillsammans med kunniga och trevliga arbetskamrater.

Du erbjuds
 • Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans där exempel på aktiviteter kan vara allt ifrån fredagsfika till gemensamma evenemang
 • En gedigen onboardingprocess där du tryggt introduceras till företaget och dess produkter
 • En väletablerad organisation med korta beslutsvägar där du som anställd ges stor möjlighet att påverka din vardag och din vidareutveckling - här har många kollegor arbetat i över 30 år!
 • Bra förmånspaket i form av exempelvis friskvårdsbidrag samt sommartid från maj till augusti
Arbetsuppgifter

Innesäljare på Lundgrens i Tyresö är en proaktiv och viktig position eftersom du ansvarar för ett fungerande flöde av inköp och orders från stora som små kunder. Rollen innebär att du som person är trygg och bekväm i att ta kontakt med kunder. Mer ingående kommer du att:
 • Leverera en högklassig service mot kunderna genom att ha en nära kontakt och vara lösningsorienterad - här är kunden ditt största fokus!
 • Hantera och följa upp offertförfrågningar
 • Samarbeta med andra inne- och utesäljare för att generera bästa service till kunderna
 • Ha flera interna kontaktytor mot produktplanerare, produktionspersonal och inköpsavdelning för specialbeställda artiklar
 • Ha hand om administration gällande orderhantering och leveranser av produkterna mot kund
Vi söker dig som

I den här rekryteringsprocessen lägger Lundgrens stor vikt på dina personliga egenskaper och din motivering för tjänsten. För att lyckas i rollen har du även:
 • ett stort tekniskt intresse
 • goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av en liknande roll som innesäljare

Som person är du orädd för att ge dig på nya arbetsuppgifter eller arbetsmoment. Du har också en god samarbetsförmåga och prioriterar ett gott kundbemötande. Det är också viktigt att du är flexibel och snabbt kan hantera nyuppkomna situationer som kan uppstå. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att du når resultat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltidstjänst
 • Placering: Tyresö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se