Teknikintresserad Robotmontör sökes till System 3R!

Teknikintresserad Robotmontör sökes till System 3R!

Har du ett stort intresse för mekatronik? Vill du utvecklas inom Robotmontering och bidra till leveransen av färdigmonterade maskiner som skeppas till världens alla hörn? System 3R, som är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin, söker nu en motiverad och resultatinriktad Robotmontör. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för System 3R räkning en Robotmontör med start i mitten av augusti. System 3R är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige. I tjänsten som Robotmontör kommer du att arbeta på avdelningen som avser förmonteringen och detta tillsammans med ett sammansvetsat team med cirka 17 medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och System 3Rs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos System 3R. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Robotmontör kommer du bland annat att arbeta med all förmontering som sker innan roboten går över till slutmontering. Ditt arbete ligger till grund för de komponenter som ska bygga enheten, vilket fyller en viktig funktion för hela produktionskedjan. Vidare kommer du också att hjälpa till med att packa och förbereda roboten för leverans.

Du kommer till exempel att:
 • Montera rotmagasin, robotarmar och motorenheter
 • Plocka tillhörande enheter från lagret
 • Arbeta efter ritningar och arbetsinstruktioner
 • Arbeta med eldragning och inkoppling
 • Packa och snickra ihop lådor för utleveranser, vilket innebär att slå in roboten i plast, avsyna och dubbelkolla så att dokument, komponenter etc., finns med
Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för elektronik och teknik och som vill utvecklas långsiktigt som Robotmontör och på sikt få ta dig an mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för teknik
 • Har utbildning på gymnasienivå gärna inom elektronik, teknik eller liknande
 • Är flytande i svenska och engelska i båda tal och skrift, detta för att du kommer att kommunicera med båda språken
 • Har goda kunskaper i ritningsläsning
 • Har någon form av verkstadsvana vilket ska framgå tydligt i din ansökan
Det är meriterande om du....

* Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område som t.ex. styr- och reglerteknik, industriteknik, maskin

Som person är du driven och motiverad. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar alltid att leverera resultat med högsta kvalité. Vidare ser vi att du har en peppande personlighet och har även lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: Mitten av augusti
 • Omfattning: 6 månader, heltid med goda chanser till överrekrytering
 • Lön: Enligt GFL
 • Placering: Vällingby, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R är en ledande leverantör inom produktivitethöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. De är placerade i Vällingby/Vinsta och har cirka 150 anställda och behöver nu förstärka sitt produktionsteam.