Ett härligt team söker tekniker i Uppsala!

Ett härligt team söker tekniker i Uppsala!

BBGRUPPEN letar nu efter en ny stjärna till teamet. En passertekniker som kan komplettera ett härligt team och som brinner för att kombinera det tekniska med mycket problemlösning och kundkontakt. Har du ett intresse för driftsättning och installation av passersystem? Sök idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en passertekniker till BBGRUPPEN. I denna roll kommer du att arbeta och tillhöra passergruppen som är ett härligt team på 12 personer. På arbetsplatsen är det en familjär atmosfär och de söker nu en kollega som vill bli en del av det.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BBGRUPPEN. Detta är en roll som erbjuder flera förmåner så som förmånsbil och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Som passertekniker kommer du arbeta i en kundorienterad roll med fokus på det tekniska. Vidare kommer du arbeta med mycket problemlösning.

Du kommer t.ex:
 • Arbeta med montage och driftsättning av dörrautomatik samt övrig dörrbeslagning.
 • Läsa och förstå låsscheman och ritningar.
 • Jobba med underhållning och service av det totala produktsortiment.
Tjänsten passar dig som trivs i en miljö där det händer mycket och där det är viktigt att sätta kunderna i fokus.

Vi söker dig som
 • Minst 2 års erfarenhet av montage, programmering, driftsättning och service av lås- och passersystem.
 • Har kommit i kontakt med passersystem tidigare, exempelvis RCO, Axema, Aptus eller
Arx.
 • Har grundläggande datakunskaper.
 • Har B-körkort.
 • Behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter.
Som person är du är nyfiken och intresserad av att lära nytt. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Slutet av oktober med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, vardagar 7-16
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BBGRUPPENS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BBGRUPPEN/Lås & Säkerhetscenter är en etablerad leverantör av säkerhetslösningar till Uppsalas bygg- och fastighetsmarknad. Vi hjälper dagligen våra kunder med både enklare och mer omfattande lås- och säkerhetsprojekt och har lång erfarenhet av de frågor och utmaningar de står inför. Många fastighetsägare och brf:er nyttjar vår tjänst nyckelhantering, som underlättar hantering och kontroll av fastighetens nycklar/brickor. Vi kan även ta hand om den dagliga administrationen av passerbrickor i ett passersystem. Lås & Säkerhetscenter tillhör BBGRUPPEN, som är en rikstäckande företagsgrupp med spetskompetens inom säkerhet, beslag och inredning.