Tekniker sökes till Sveriges största telekombolag!

Tekniker sökes till Sveriges största telekombolag!

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar praktiskt arbete? Vill du få en inblick i morgondagens teknik och få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Då är du den vi söker till tjänsten som ICT-tekniker med start nu under våren. Varmt välkommen med din ansökan

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ICT-tekniker med start inom 1 månad. Arbetet är beläget på vår kunds stora testcenter i norrort och du kommer arbeta i team om 4-5 personer och med en team manager som introducerar dig i ditt arbete.

Du erbjuds
  • Förutom att du kommer att få möjlighet att arbeta hos Sveriges största telekombolag och dagligen utveckla din kompetens, bredda ditt nätverk och få värdefull erfarenhet för framtiden erbjuds du också chansen att arbeta med kompetenta kollegor från världens alla hörn.
  • Kunden strävar att ha personer med olika kompetenser och bakgrund i sina team för att tillgodose goda kunskapsutbyten samt en möjlighet för varenda person att utvecklas.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund i norrort.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som ICT-tekniker kommer du och ditt team att arbeta med teknik i framkant och ansvara för att servrar, nätverk och annan hårdvara sätts upp och installeras i den nya serverhallen.

Du kommer till exempel att:
  • Planera för olika hårdvaruinstallationer
  • Installera hårdvara inklusive utföra fysiska installationer
  • Underhålla och övervaka installerad hårdvara
Detta är en stor chans för dig som vill visa framfötterna på ett stort telekombolag som ger dig utrymme att ta ansvar och utnyttja dina kompetenser fullt ut, samt att få ovärderlig erfarenhet från branschen.

Vi söker dig som
  • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av serverinstallationer, i datahallar eller med att ha dragit kablar
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift då detta förenklar samarbetet i teamet
  • Kan starta tjänsten inom 0-1 månad
Det är meriterande om du:

* Har cirka två års arbetslivserfarenhet från till exempel fältarbete med inriktning fibersvetsning eller motsvarande

Som person trivs du bäst när du får jobba hands-on och du har inga problem att exempelvis göra de enklare installationerna i hemmet. Vidare är du driftig och tar tag i saker att göra innan någon ber dig om det. Du samarbetar gärna med andra människor och har höga kommunikativa förmågor.

Övrig information

Start: Under våren 2021

Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se