Teknikentusiast som vill bidra till en bättre värld

Teknikentusiast som vill bidra till en bättre värld

Du som vill få praktiskt erfarenhet inom teknik som student och se till att maskinerna som producerar dessa tester fortsätter att fungera. Det får du göra här tillsammans med engagerade kollegor i rollen som Servicetekniker.

Information om uppdraget

Du kanske lockas av att få användning av ditt stora teknikintresse i arbetet, och vara redo för arbetslivet när du tagit examen. Ta chansen och jobba en sommar som Service tekniker. Med rätt inställning kommer du med hjälp av en bra introduktion, utbildningar och kompetenta kollegor ha alla förutsättningar för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

Du blir anställd som konsult hos oss på Academic Work. Omfattning: Heltid i sommar 5 skift (dag, kväll, natt + lediga dagar).

Vi ser gärna att du kan börja i maj och jobba under hela sommaren.

Arbetsuppgifter
  • Se till att maskinerna i produktion fungerar genom att samarbeta med produktionspersonal och arbeta med felsökning
  • Utföra planerat underhåll, kalibreringar, installationer, delta vid validering av nya maskiner samt uppdatera teknisk dokumentation
  • Följa upp produktionsbortfall och uppmärksamma kvalitetsbrister kopplade till maskinerna
Vi söker dig som

Pluggar något inom teknik/natur/mekanik
  • Har ett stort teknikintresse och vill arbeta praktiskt
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande (dock inget krav) om du har:

* Erfarenhet av att arbeta i produktion

Som person är du en problemlösare som gör ditt yttersta för att produktionen inte ska stå stilla. Du trivs i en miljö där det händer mycket, du arbetar effektivt men stressar inte upp dig i onödan. Vidare är du noggrann i ditt arbete.

Övrig information

* Omfattning: Heltid tillsvidare, 5 skift (dag, kväll, natt + lediga dagar).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se