Tekinsk Projektkoordinator till företag inom Telekombranschen

Tekinsk Projektkoordinator till företag inom Telekombranschen

Är du tekniskt intresserad och vill kickastarta din karriär i en snabbväxande bransch? Tycker du om att arbeta i projektform och ha stor frihet under ansvar? Då är detta rollen för dig!

Information om uppdraget

Telekombranschen utvecklas snabbt och kräver flexibel kompetens och arbetskraft, som enkelt anpassar sig till nya förhållningssätt och situationer. På det här företaget arbetar de med att bygga ut samhälles framtidens behov av kommunikation inom mobilnät och bredbandsinfrastruktur. Deras ledord, Engagemang, Öppenhet och Professionalism, genomsyrar hela deras verksamhet. Deras kunders nöjdhet och deras kvalitet är högsta prioritet. Nu söker de nästa nyckelperson som vill vara med på deras resa som Projektkoordinator Det är en junior position i ett företag som satsar mycket på sina medarbetare och där det finns goda möjligheter att utvecklas till exempelvis projektledare eller projektör på sikt.

Du erbjuds
 • En möjlighet att med hjälp av en mentor snabbt utvecklas i en växande bransch
 • Stor frihet under ansvar - visar du ambition och driv finns mycket utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter

Du kommer att vara placerad hos företagets kunder i Stockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och som Projektkoordinator kommer du att ha en central roll i samspelet mellan projektets olika intressenter. Du kommer att ha kontakt med kunder, leverantörer och tillståndsgivare av olika slag.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning och är tekniskt intresserad
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du har goda kunskaper i excel då verktyget används mycket för att effektivisera arbetssätt. Detta är dock inte ett krav så om du inte tidigare arbetat i excel så kommer du att få lära dig.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Resultatinriktad
 • Problemlösande
Störst vikt fäster vi vid de personliga egenskaperna och din motivation för tjänsten. Vi söker dig som är social och har lätt för att skapa förtroende hos kunder och andra personer i din omgivning. Du är också en noggrann, ambitiös person som är intresserad av att ta ett stort ansvar för både din egen och företagets utveckling. Du brinner och arbetar fokuserat för att slutföra dina projekt på ett bra sätt inom givan tidsramar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, du arbetar hos företagets kunder i Stockholmsområdet
 • Rekryteringsprocessens första steg hanteras av Academic Work och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se