Technical support specialist till bolag inom finans

Technical support specialist till bolag inom finans

Hos vår kund får du arbeta i en snabbrörlig miljö där du agerar teknisk expert i interna och externa dialoger. Här tillhör du en avdelning som fokuserar på försäljning av sms-, betal- och meddelandetjänster. Området har en hög tillväxttakt och siktet är inställt på ytterligare tillväxt genom affärsutveckling och geografisk expansion. Start är omgående så sök redan idag!

Information om uppdraget

Som Technical Support Specialist kommer du att stödja säljorganisationen i tekniska frågor för samtliga tjänster inom avdelningen. Ditt dagliga arbete innebär B2B support där du ska agera 2nd Line Support och lösa inkommande kundärenden samt att stötta i affärsdialoger med befintliga och potentiella kunder. Du kommer även vara involverad i systemintegrationer och andra projekt för kunder och partners. Utöver en tät kontakt med kunder har du en löpande dialog med operatörer och partners för att hela tiden säkerställa en så kvalitativ IT-leverans som möjligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

Vi söker dig med teknisk bakgrund som har lätt för att lära och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du ska känna dig bekväm med att driva den tekniska dialogen mot både kunder och internt. Vidare är du van vid ett högt arbetstempo där du snabbt behöver ändra ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter.

Utöver det ser vi att du:
  • Har minst två års erfarenhet av teknisk support där du haft kontakt med kunder över telefon eller on-site
  • Har erfarenhet av systemintegrationer och API-lösningar
  • Har ett intresse för frontendutveckling
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Vi ser det meriterande om du:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har arbetat med Javascript, Java eller C#
Precis som alla som arbetar hos vår kund, ser vi att du är en prestigelös team player full av driv och optimism. Som person är du flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 6 månader som konsult hos Academic Work med goda möjligheter till överrekrytering
  • Placering: Stockholm city
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se