Technical Specialist

Technical Specialist

Hjälp andra till framgång genom insikt i deras kunder och medarbetare! Som Technical Specialist rör du dig i gränslandet mellan IT och verksamhet och väver samman kundernas affärssystem med Brilliants verktyg Navigatorn. Du har nära kontakt med kunderna och jobbar hårt för att de ska nå dit de vill, varför vi vill att du trivs med självständigt arbete, tar ansvar och trivs med en stark teamkänsla.

Information om uppdraget

Brilliant Future är marknadsledande inom sin nisch och hjälper andra organisationer att komma till insikt om och förbättra och effektivisera sina relationer till både medarbetare och kunder. Genom insikt i hur de anställda trivs och vad kunderna tycker och tänker kan man som företag avsevärt effektivera sina processer och stärka sin attraktionskraft, både internt och externt. Mångårig erfarenhet visar på att bättre affärer växer ur starkare relationer, något som leder till förbättrade affärsprocesser, ett starkare varumärke och i slutändan ett bättre resultat.

Som Technical Specialist ansvarar du för att supportera, anpassa och skräddarsy Brilliants egenutvecklade Navigator mot kundens eget affärssystem för att kunna leverera det kunden vill ha. Du kommer få kombinera dina styrkor inom IT, problemlösning och kommunikation för att lösa de behov och frågor som kontinuerligt kommer in från kunderna. Rollen är perfekt för dig som är relativt junior på arbetsmarknaden och vill arbeta verksamhetsnära och konsultativt ut mot kund samt har en bra och bred IT-förståelse med dig i bagaget.

Brilliant Future växer stadigt och är en del av Wise Group, något som öppnar många nya möjligheter för företaget och för dig.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Brilliant Future.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du och teamet att arbeta nära Brilliants kunder och stötta dem att i att maximera nyttan av hela det breda tjänsteutbud som ni levererar. Ni gör det genom att anpassa och skräddarsy Navigator samt ta hand om kunden vartefter nya och/eller ändrade behov uppstår.

Till en början genomgår du en mycket genomtänkt onboarding där du sitter tillsammans med dina kollegor och närmsta chef för att steg för steg lära dig systemen och arbetet. Du börjar supportera kunderna och hjälpa dem med de vardagliga ärendena, för att sakta men säkert avancera och ta dig an allt mer avancerade bitar.

Du kommer på daglig basis att:
 • Ta hand om inkomna ärenden av alla former och färger. Din uppgift är att hjälpa och guida kunden och din analytiska förmåga och problemlösning kommer verkligen att sättas på prov.
 • Hjälpa kunderna med analyser och rapporter.
 • På sikt börja skräddarsy lösningar där både kundens affärssystem och er egna Navigator är inkopplade.
Vi söker dig som

Du är en lagspelare som gör stort som smått tillsammans med dina kollegor, Brilliant lägger mycket fokus på samarbetet och teamets prestation. Vidare är du social och har välsmorda kommunikativa sidor. Du har ett intresse för systemutveckling och dataanalys och vill använda detta för ett kundnära arbete. Slutligen letar vi efter initiativförmåga; du vill bidra till att du själv och Brilliant utvecklas.

För att trivas och lyckas tror vi att du:
 • Har en relevant högskoleexamen inom IT (exempelvis systemvetenskap) med viss kunskap i SQL
 • Har goda kunskaper i Excel och Powerpoint
 • Har ett intresse för dataanalys och siffror
 • Har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska
 • Har erfarenhet av kundservice eller ett kundnära arbete
 • Är hungrig och vill framåt
 • Har vana av att kombinera laget och jag:et
 • Talar och skriver mycket god svenska och engelska
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, City
 • Kontaktuppgifter: Rikard Bendt 08-120 522 91
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Conzignus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: stw01@academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Brilliant Future hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter engagemanget hos era medarbetare och kundernas upplevelse. Vi stärker medarbetarengagemanget, utvecklar ledare och stärker organisationens employer brand. Det spiller över på hur kunderna möts och kundupplevelsen stärks också.

Läs mer på Brilliant Future