Technical Service Engineer till telekombolag

Technical Service Engineer till telekombolag

Vår kund växer och ser fram emot att välkomna fler till teamet. Är du intresserad av att arbeta inom en organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det här rätt tjänst för dig! Vi söker nu en Technical Service Engineer med bakgrund inom nätverk och teknik. Sök tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående.

Information om uppdraget

För vår kund kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med dem och det som betyder mest för just dig. Deras övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Hos vår kund kommer du att vara en viktig pusselbit i en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen där de verkar.

Nu söker vi en kommunikativ och strukturerad medarbetare till deras team i rollen som Technical Service Engineer. Kunden är mitt i en pågående digital transformation och de tror att alla på något sätt är innovatörer.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Technical Service Engineer ansvarar du för den tekniska leveransen för kunder samt hantering av företagets managerade tjänster. I ditt uppdrag hanterar och registrerar du inkommande samtal och ärenden inom Servicedesk. Du bistår och säkerställer en god dialog med kund i leveransen och har beredskap vid behov inom vår organisation.

Du är behjälplig i felsökning samt i leverans till våra kunder samt bistår med LCM hantering och teknisk dokumentation. Inom ditt område, tar du fram nätverkslösningar och arbetar med löpande säkerhet, drift och underhåll.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som Technical Service Engineer ser vi att du har en bakgrund inom nätverk och teknik. Du har tidigare kunskap inom Fortigate, HPE/Aruba, Cisco och/eller Cisco Meraki. Har du tidigare erfarenhet inom ITIL och övervakning är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du har en bakgrund inom följande områden
 • Routing
 • Switching
 • Brandväggsfiltrering
 • Portautentisering (802.1x)
 • VPN-tunnlar
 • VPN-klienter
 • Trådlösa nät och WAN-förbindelser (centrala, lokala och geografiskt utplacerade kommunikationsknytpunkter)
Som person är du:
 • Flexibel
 • God samarbetsförmåga
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
Du är lösningsfokuserad och hittar kreativa lösningar för problem och tar ansvar för hantering och förvaltning av system.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm/Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se