Team Leader med ledarerfarenhet till KONE Sales Support i Kista!

Team Leader med ledarerfarenhet till KONE Sales Support i Kista!

Vi söker nu en Team Leader till vår kund KONE, bolaget som flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine. Du kommer samarbeta med kollegor inom Skandinavien och driva processer både operativt och strategiskt, samt parallellt leda din arbetsgrupp framåt. Låter det intressant? Sök tjänsten idag! Löpande urval tillämpas.

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en Team Leader för deras Sales Support. Du kommer att ansvara för ett team på 5 personer fördelat över Skandinavien och du rapporterar till Head Of Customer & Service. I rollen kommer du leda ditt team framåt och förväntas även stötta upp operativt i det dagliga arbetet.
KONE är världsledande inom hiss- och rulltrappsbranschen och sitter i ljusa och fräscha lokaler på det skandinaviska huvudkontoret vid Kista Galleria. Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärsutveckling samt att knyta värdefulla kontakter och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Hör mer om KONE i filmen:

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget är långsiktigt och passar dig som vill växa och gro på ett företag. Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till viss flexibilitet.

Arbetsuppgifter

Som Team Leader kommer du att leda och fördela medarbetarnas arbete. Teamet som du kommer att leda består av totalt 5 medarbetare; 2 i Sverige, 2 i Danmark och 1 i Norge.

Du kommer till exempel att:
 • Leda och coacha dina medarbetare i deras arbete
 • Kvalitetssäkra och utveckla ditt team
 • Sammanställa och analysera statistik
 • Stötta upp operativt
Tjänsten passar dig som är en lyhörd ledare och trivs i en bred roll med mycket ansvar. Vidare är du flexibel och brinner för att skapa och följa processer.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har haft en ledande roll med personalansvar
 • Är strukturerad och stark administrativt
 • Är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift då det används i den dagliga verksamheten
 • Kan Office-paketet och har goda kunskaper i framför allt Excel
Det är meriterande om du.
 • Har erfarenhet från att supportera säljare eller har arbetat i en säljorganisation med administration eller liknande
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ledarskap/management eller motsvarande
 • Har erfarenhet av att arbeta i SAP eller liknande system
 • Har erfarenhet av att arbeta i Salesforce eller liknande CRM system
 • Arbetat i en skandinavisk miljö och förståelse för danska och/eller norska
För att lyckas väl i rollen är du mycket servicemedveten och fokuserad på att hjälpa såväl kunder som kollegor. Som person är du positiv, framåt och har skinn på näsan. Du ser dig själv som en ledare och trivs i en roll med mycket ansvar. Du har en förmåga att lösa problem och gillar att analysera för att sedan komma med förslag på förbättring.
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi rekommenderar därför att du redan idag ansöker med CV och ett personligt brev där det framgår tydligt varför just DU är rätt person för tjänsten!
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE grundades 1910 och är branschledande inom innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. KONE är beläget i Kista och har 6 år i rad kvalat in på affärsmagasinet Forbes lista över världens mest innovativa företag. Vi har samarbetat med KONE i flera år, och har konsulter såväl på hel- som deltid på olika avdelningar!