Tar du din ekonomexamen nu i juni och vill jobba som junior redovisningskonsult på det växande...

Tar du din ekonomexamen nu i juni och vill jobba som junior redovisningskonsult på det växande...

Tar du din examen nu i juni och är ute efter ditt första jobb? Vill du arbeta som junior redovisningskonsult på en redovisningsbyrå med stora ambitioner där du kan växa i din roll med ansvar? Vi söker dig som är i början av din karriär, som brinner för service och kvalitet och som vill lära dig mer inom ekonomiområdet. MPC Consulting har för tredje gången blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri. Vill du vara med på deras fortsatta expansionsresa?

Information om uppdraget

Academic Work söker för MPC Consultings räkning en junior redovisningskonsult med fokus på leverantörsreskontra till deras centralt belägna kontor i Stockholm, ett stenkast från Hötorgets tunnelbanestation. Du välkomnas till ett ljust kontor om 42 personer där du kommer tillhöra leverantörsreskontra teamet om 4 personer med en gruppchef som din närmsta chef. Du kommer i rollen att till största del arbeta med leverantörsreskontra men också med enklare bokföringsuppgifter. Rollen innebär att hålla en hög servicegrad mot företagets kunder och du har även en tät dialog internt med dina kollegor, som gemensamt arbetar mot samma kunder. Det är viktigt att du som ny delar den gemensamma ansvarskänslan att leverera ett bra resultat och samtidigt skapa goda relationer med kunderna då företaget värderar att leverera kvalitet till kunderna. Detta då du i rollen som junior redovisningskonsult är ansiktet utåt och representerar MPC Consulting.

"MPC Consulting är ett företag som tror på sina anställda, jag känner mig sedd och hörd och har gjort det från dag ett som jag började här. Vill du utvecklas och jobba i en miljö med riktigt bra kollegor så är MPC Consulting verkligen ett toppen-företag att komma in på". Simon Leffler, Junior Redovisningskonsult på MPC Consulting.

Du välkomnas till ett härligt team med bra stämning och ett öppet klimat. Här får du möjlighet att växa i din arbetsroll och på sikt bredda din kompetens inom ekonomiområdet. MPC Consulting satsar på sin personal och du erbjuds därigenom regelbunden kompetensutveckling och utbildning.

"Ledarskapet på MPC upplever jag som väldigt fritt. Organisationen är platt och det finns ingen som försöker detaljstyra, däremot finns det alltid hjälp och stöd när jag behöver det vilket jag uppskattar". Åsa Rydström, Senior Redovisningskonsult.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MPC Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MPC Consulting.

Arbetsuppgifter

Som junior redovisningskonsult kommer du att arbeta med leverantörsreskontra och allmän bokföring. Arbetsuppgifterna innebär till större del att hantera hela leverantörsprocessen från att fakturan inkommer till och med att den är betalbokad. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter som ger dig en stor möjlighet att utvecklas och på sikt ger en möjlighet att gå över till att arbeta som redovisningskonsult. Det finns också möjligheter i rollen att utvecklas mot att jobba med förbättringsarbete och effektivisering av befintliga rutiner i leverantörsreskontra teamet. Vi ser därför gärna att du har en ambition att utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker dig som
  • Har en kandidatexamen inom ekonomi och vill ta dig an din första ekonomiroll
  • Arbetat med service tidigare och är van vid kundkontakt
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer behöva använda båda språken i arbetet dagligen
Det är ett stort plus om du har arbetat lite med leverantörsreskontra eller bokföring tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du ansvarsfull och strukturerad. Då tjänsten innebär kundkontakt är det viktigt att du har ett naturligt sätt att skapa goda relationer till dina kunder samt bidrar till ett gott samarbete med dina kollegor. Vidare är du är noggrann och tycker om att grotta ner dig i siffror och att lösa problem. Du är också resultatinriktad och håller deadlines. MPC Consulting har stort fokus på att ligga i framkant gällande nya regler och lagar samt att leverera kvalitet.

Övrig information
  • Start: 14 augusti, kortare uppsägningstid kommer prioriteras
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
  • Placering: Holländargatan 10, centrala Stockholm
  • Kontaktuppgifter: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MPC Consulting. är en expanderande redovisningsbyrå som hjälper sina kunder med redovisning, revision, operativ styrning och processförbättring. Idag är de 42 anställda på kontoret och de arbetar som redovisningskonsulter, juniora redovisningskonsulter- och revisionsassistenter.