Talent acqusition partner till workforce logiq

Talent acqusition partner till workforce logiq

Workforce Logiq, tidigare Zero Chaos, har som mål att bli en av världens bästa arbetsgivare och för att kunna bli det startar det självklart med de anställda. Workforce Logiq är inne i en expansiv fas i Sverige och vi söker dig som vill vara med på deras resa att attrahera, rekrytera och engagera deras kommande talanger.
Detta är tjänsten för dig som vill fortsätta utvecklas inom rekrytering och HR i en internationell miljö. Vi använder oss av löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Talent Acqusition Partner (TAP) till Workforce Logiq, tidigare Zero Chaos. Som TAP kommer du att ansvara för de interna rekryteringsprocesserna inom Sverige och även utanför Sverige vid behov. Vi söker dig som vill vara med på deras resa att bli en av Fortunes 100 bästa arbetsgivare och som brinner för rekrytering samt har förmågan att identifiera, attrahera och engagera top talents. Hos Workforce Logic kommer du att få möjligheten att utvecklas ytterligare inom rekrytering och HR. Du kommer även att vara en del av en internationell arbetsmiljö då de har verksamhet i 50 länder i världen, med huvudkontor i Orlando, Florida.
Workforce Logic sitter i fina lokaler på Sveavägen där det idag jobbar cirka 45 stycken personer.

Workforce Logiq, tidigare ZeroChaos, arbetar med att hjälpa större företag att hitta, hantera och optimera sin arbetskraft som är allokerad via externa konsultuppdrag. De erbjuder tjänster genom en helt automatiserad och webbaserad plattform som stöd för att spara både tid och kostnader.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Workforce Logiq. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 12 månader. Det finns möjlighet att efter 12 månader bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som TAP kommer du att ansvara för samt självständigt driva rekryteringsprocesser inom företaget. I rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska eftersom du kommer att ha mycket kontakt med dina internationella kollegor. Att du har helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen innebär alltifrån uppstart och genomgång av kravprofil med rekryterande chef till annonsering, selektering och genomförande av intervjuer.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Supportera kollegor kring alla delar inom rekryteringsprocesser samt agera som en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier.
 • Planera kommande rekryteringsinsatser
 • Attrahera och söka upp kandidater på LinkedIn och liknande plattformar
 • Tillsammans med HR Business Partners och rekryterande chefer utveckla och implementera plan för On boarding av nya medarbetare och uppföljning av nyanställda
 • Delta på internationella HR möten för uppföljning och utveckling av Talent Acqusition aktiviteter
Tjänsten passar dig som vill jobba och utvecklas inom rekrytering på ett internationellt företag

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av rekrytering
 • Har erfarenhet av source alternativ headhunting
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift
 • Har erfarenhet av att jobba med HR/rekryteringsverktyg
Det är meriterande om du
 • Har högskoleutbildning inom PA, HR eller liknande
 • Har god förståelse för hela rekryteringsprocessen
Som person motiveras du av utmaningar och arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och att självständigt driva dina processer framåt. Du är lyhörd mot kollegor, har en positiv attityd och ett tydligt fokus i dina dagliga prioriteringar. Du är även snabb och effektiv i ditt arbete och är bekväm i att ta egna beslut. Vidare är det viktigt att du har skinn på näsan och vågar ta egna initiativ.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm city
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Workforce Logiqs uppdrag är att leverera expertis, innovation och kunskap som hjälper organisationer att hitta och attrahera rätt kompetens, för att på så vis främja tillväxten.