Talent acquisition assistant

Talent acquisition assistant

Uppskattar du att ha frihet och eget ansvar i att nå dina resultat? Då kommer vi att trivas tillsammans! Jag sätter stor tillit i min medarbetare och är mån om att du som Talent Acquisition Assistant ska vara motiverad och känna att du utvecklas i ditt arbete. Det är något vi gör tillsammans i en kultur som präglas av att ha lätt till skratt och så klart, hög professionalism!

Information om uppdraget

Det här är några meningar om mig som chef och hur vårt samarbete kan se ut. På varje Academic Work-kontor runt om i Sverige har vi en Talent Acquisition Manager (TAM) som ansvarar för internrekryteringen på just det kontoret. Nu söker vi dig som i ett nära samarbete med mig som TAM ska arbeta med att rekrytera in nya stjärnor till Academic Works kontor Stockholm Väst.

Arbetsmiljön präglas av hög kvalitet och vi är övertygade om att det är människorna i företaget som gör att vi har kunnat genomföra den framgångshistoria som Academic Work är. I rollen som Talent Acquisition Assistant kommer du att få chansen att bidra till att vi fortsatt hittar rätt medarbetare.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Assistant kommer du bland annat att arbeta med;
 • Att stötta TAM i rekryteringsprocesser av nya medarbetare- främst genom annonsering, selektering, intervjuer och referenstagning.
 • I samarbete med TAM och Event koordinator vara en del i vårt employer branding-arbete genom nätverkande i olika forum så som campus, kåren eller nätverk/forum online.
Vi erbjuder dig en introduktion med nuvarande Talent Acquisition Assistants, samt att du blir en del av en professionell och driven kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom rekrytering som område och framför allt Academic Work.

Vi söker dig som
 • Är studerande och har minst tre terminer kvar av dina eftergymnasiala studier
 • Har erfarenhet av service och kundkontakt, och vill ha ett arbete med många kontaktytor
 • Trivs att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg, där du är trygg i att arbeta med Office-paketet
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och så som skriftligt
Det är meriterande:

* Om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt om du har erfarenhet från en självgående roll där du har fått ta eget ansvar, antingen i arbetslivet eller från en förening.

Du tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du har en can do- attityd och även om du inte kan lösa alla problem, ger du alltid allt för att gå i land med de utmaningar du möter. Du gillar att hitta nya lösningar och kommer gärna med initiativ för att fortsätta driva vår verksamhet mot nya höjder. Du är bekväm med att vara delaktig i olika projekt på en och samma gång, och du är tillräckligt snabb i både fötter och huvud för att kunna anpassa dig till vår organisations omväxlande behov, som älskar att möta människor.

Slutligen har du en hög personlig mognad och vet hur du ska kommunicera och hantera olika personer. Du hanterar en referenstagning med en senior VD lika bra som en telefonintervju med en nyutexad student.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid ca 2 dagar/vecka, vid behov
 • Lön: Timlön
 • Placering: Stockholm Väst som är beläget vid Norrtull
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten kan du maila mig på lena.warghagen@academicwork.se

Skydd för den personliga integriteten:
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!