Talent Acquisition-konsulter till globalt bolag i modeindustrin

Talent Acquisition-konsulter till globalt bolag i modeindustrin

Vi samarbetar med ett av Sveriges mest attraktiva bolag - ett globalt företag inom modeindustrin. De är på en spännande expansionsresa med stort fokus på digitalisering. Till denna kund söker vi löpande ambitiösa konsulter som vill arbeta i deras Talent Acquisition-team. Fokus ligger på att rekrytera profiler framförallt inom tech. Hos vår kund får du meriterande erfarenhet från ett globalt bolag samtidigt som du utvecklas som person och karriärmässigt. Vidare får du en flexibel uppdragsgivare där din vardag kommer präglas av en stark framåtanda mot en digitaliseringsrevolution. Skicka in din intresseanmälan för framtida uppdrag idag!

Information om uppdraget

Precis som alla som arbetar hos vår kund, ser vi att du är en ambitiös, social och prestigelös team player full av driv och optimism. Du trivs i en kultur där fokus ligger på samarbete, transparens, säkerhet och tillit.

Detta är en möjlighet att komma in och knyta kontakter på ett globalt företag som är ett av Sveriges mest attraktiva bolag. Du kommer arbeta på en öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats, tillsammans med ett gäng härliga kollegor. De har en stark företagskultur med en tro på att framtiden är digitalisering!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Observera att detta är en intresseanmälan och kommande uppdrag kan variera. Ett urval av arbetsuppgifter kan vara:
 • Teama upp med rekryterande chef för att förstå deras behov
 • Arbeta med flera rekryteringsprocesser parallelt
 • Arbeta mot uppsatta mål och deadlines
 • Skapa och publicera annonser
 • Hålla telefonintervjuer med kandidater
 • Skapa kravprofiler
 • Screening och hantering av ansökningar
 • Rapportering och KPI-uppföljning
 • Administration tillhörande rekryteringsprocessen
 • Vissa roller innefattar uppsökande av kandidater i externa nätverk
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet som rekryterare med minst 1 års erfarenhet inom tech-rekrytering och search på bland annat Linkedin
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då språket används dagligen inom bolaget
Det är meriterande om du har erfarenhet av att rekrytera i en global organisation och/eller har arbetat mot den globala kandidatmarknaden för tech-profiler.

Övrig information

* Detta är en intresseanmälan och vi tar enbart kontakt med kandidater utefter vår kunds behov. Vid registrering sparas dina uppgifter och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar.
* Placering: Företaget sitter i Stockholm men arbetet utförs hemifrån under pandemin.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se