Talent Acquisition Specialist till globalt företag inom betallösningar

Talent Acquisition Specialist till globalt företag inom betallösningar

Vi söker nu en Talent Acquisition Specialist med erfarenhet av search & rekryering inom IT-branschen. Här får du möjligheten att både påverka och bygga upp verksamhetens rekrytering av nya medarbetare, och få en nyckelroll i företagets utveckling. Har du erfarenhet av att både attrahera och rekrytera talanger inom IT? Välkommen med din ansökan redan nu, för att ta vår kunds rekrytering till nya höjder!

Information om uppdraget

I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du arbeta in-house med att bygga upp, bibehålla och utveckla företagets kandidatnätverk. Ditt arbete kommer vara centraliserat kring search & rekrytering. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att finna bolagets nya talanger, främst inom IT & tech.

Du kommer äga hela processen, från search till rekrytering. Du använder dig av välrenommerade search-metoder och är inte främmande för att ta kontakt med nya kandidater.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid under 6 månader, om samarbetet fungerar bra finns det goda möjligheter att bli rekryterad direkt av kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Aktivt searcha efter kandidater i olika söksystem och kontakta dem
 • Stötta upp arbetet angående Employer Branding för att marknadsföra din uppdragsgivare och attrahera fler medarbetare
 • Ansvara för företagets interna karriär-sidor, i samarbete med interna medarbetare
Det finns goda möjligheter att få arbeta brett inom området för rekrytering & Employer Branding. Beroende på din erfarenhet och intressen kommer rollen att formas utifrån vad som passar både dig och företaget bäst.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av rekrytering där du arbetat med search, antingen på heltid eller deltid
 • Hittat talanger inom IT och främst mjukvaru-utveckling. Ex. front/back-end, full-stack, product owner m.fl.
 • Du känner till hantverket i att attrahera och kommunicera med kandidater
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du:
 • Har en utbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller liknande
 • Kan uppvisa ett track-record på tidigare tillsatta tjänster / roller
Som person har du en personlig mognad och har en god kommunikativ förmåga samt vana att prata med olika typer av människor. För att trivas i rollen ska du gilla att driva ditt egna arbete framåt och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgiter. Vi tror även att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till överrekrytering
 • Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se